F Επίσημα η νέα δουλειά του Martin Scorsese είναι το Silence και όχι το The Snowman - FilmBoy Επίσημα η νέα δουλειά του Martin Scorsese είναι το Silence και όχι το The Snowman - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημα η νέα δουλειά του Martin Scorsese είναι το Silence και όχι το The Snowman

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Αυτά τα νέα είναι πραγματικά ευχάριστα.
    Στον απόηχο των πάρα πολύ θετικών εντυπώσεων που άφησε το Hugo και ύστερα από την πληροφορία που τον ήθελε να σκέφτεται την προσαρμογή του βιβλίου 'The Snowman' του Jo Nesbo αλλά και τις φήμες για το 'The Irisman' και το 'The Gambler' ο Martin Scorsese ανακοίνωσε οτι νέα ταινία του θα είναι το Silence το βιβλίο του Shusaku Endo.

    Το Silence έχει σαν θέμα τους Ιησουίτες ιερείς τον 17ο αιώνα που αντιμετωπίζουν τη βία και τη καταδίωξη, όταν ταξιδεύουν στην Ιαπωνία για να συναντήσουν το μέντορα τους και να κυρήξουν τον Χριστιανισμό.

    Γιατι έχω την εντύπωση οτι θα κάνει ... παπάδες ο Martin;
    Τα νέα ομως δεν σταμάτουν εδώ...


    Η αρχική σκέψη του να ειναι ο Daniel Day Lewis ο κύριος πρωταγωνίστης, με τον Benicio Del Toro και τον Gael Garcia Bernal να είναι ηδη κλεισμένοι, φαίνεται να χαλάει καθώς  ο ηθοποιός δουλεύει αυτή την στίγμη το Lincoln του Steven Spielberg και δεν φαίνεται να προλαβαίνει, σύμφωνα με δηλώσεις του Scorsese.

    Κρίμα γιατί έχει φανεί οτι τα βρίσκουν οι δυο τους και το αποτέλεσμα βγαίνει καλο (βλ. Gangs of New York).
    Όπως και να 'ναι πάντως το ότι ο Martin Scorsese ετοιμάζει νέα ταινία είναι από μόνο του σημαντικό και θα περιμένουμε με αγωνία.

     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημα η νέα δουλειά του Martin Scorsese είναι το Silence και όχι το The Snowman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top