F Ο Zach Galifianakis μιλάει για το Hangover 3, το Dogfight με τον Will Ferrell και άλλα‏ - FilmBoy Ο Zach Galifianakis μιλάει για το Hangover 3, το Dogfight με τον Will Ferrell και άλλα‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Zach Galifianakis μιλάει για το Hangover 3, το Dogfight με τον Will Ferrell και άλλα‏

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Μεγάλο σουξέ ο Zach Galifianakis.

    Μπορεί να μην άρεσε σε κάποιους το Hangover 2, αλλά ήταν σίγουρο ότι θα έκανε επιτυχία αφού έρχονταν με φόρα απ'τις εισπράξεις του πρώτου.

    Και πως να πτοηθεί δηλαδή ο Zach όταν συν τοις άλλοις έχει τη σειρά του HBO "Bored To Death", τις εμφανίσεις στο Saturday Night Live και το Between Two Ferns;

    Πρόσφατα λοιπόν έκανε κάποιες σημαντικές δηλώσεις στο Coming Soon που αφορούν τα μελλοντικά του σχέδια.
    Μίλησε για πολλά και μεταξύ αυτών ήταν η συνεργασία του με τον Will Ferrell και το αδιαμφισβήτητα επερχόμενο Hangover 3.

    Διαβάστε παρακάτω:




    "Το Dog Fight, με τον Will Ferrell είναι μια πολιτική ταινία που θα αφορά μια φυλή του Κογκρέσου στις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες και θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές.

    Θα είναι μια ταινία της εταιρείας Merchant Ivory Wayans (σ.σ.:ανησυχητικό στοιχείο το όνομα των Wayans) αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

    Όσο για τον Will, τον γνωρίζω εδώ και μερικά χρόνια και είναι ένα πολύ γενναιόδωρο άτομο.
    Δεν υπάρχουν συγκρούσεις των 'εγώ' εδώ πέρα, κάτι που βοηθάει πολύ όταν πρόκειται να γυρίσεις κωμωδία.

    Οι χαρακτήρες μας πάντως θα είναι εντελώς διαφορετικοί απ'τον άντρα που παλιμπαιδίζει, δηλαδή το στυλ που μας είχε συνηθίσει και ο κόσμος.

    Θα πρόκειται για δύο ενήλικους και ώριμους άντρες με τα ελαττώματα τους και το γεγονός ότι οι χαρακτήρες μας θα είναι τόσο διαφορετικοί, θα μας βοηθήσει επιπλέον στο να μην πατάμε ο ένας στα βήματα του άλλου."

    Όσον αφορά το Hangover;

     
    "Θα το εξέταζα να κάνω κι άλλες ταινίες αρκεί να έχουμε ένα σενάριο που θα νιώθουμε ότι είναι πραγματικά φανταστικό.
    Μόνο από αυτό εξαρτάται και φυσικά απ'το αν θα επιστρέψουν οι Bradley Cooper, Ed Helms."

    Χμμμ, γενικότητες δηλαδή αλλά ξέρουμε όλοι μας ότι θα γίνει, οπότε λογικά περιμένουμε νέα για τη συγγραφή του σεναρίου. 


    Για το τέλος αξίζει να σημειώσουμε τις δηλώσεις/σκέψεις του, όπως φαίνεται πολυπράγμωνα  κωμικού για τα υπόλοιπα του σχέδια.

    Αρχικά τόνισε ότι


    ' ...θα ήθελa να αναλάβω και πιο δραματικούς ρόλους απλά και μόνο διότι θα ήταν κάτι διαφορετικό, μιας και ρισκάρεις την καριέρα σου παίζοντας μονίμως τον χαζούλη/ηλίθιο.

    Απ'την άλλη αν κάτι δεν καλά σε αυτό θα δούλευα και πάλι σε ότι μου ζητηθεί, αν και δέχονται πιο εύκολα κριτική οι κωμικοί που επαναλαμβάνονται σε σχέση με τους δραματικούς ηθοποιούς."

    Τι θα έκανε όμως αν ήθελε να υπογράψει μια δική του ανεξάρτητη ταινία;

    "Δεν είναι ότι είμαι τεμπέλης, θα ήθελα πολύ να το κάνω και ιδιαίτερα αυτές τις εσωτερικών διαθέσεων, μικρές κωμωδίες που δύσκολα χρηματοδοτούνται.

    Αλλα χρειάζεται να χεις κι ένα επιχειρηματικό δαιμόνιο και εγώ δεν είμαι business man.
    Προσωπικά μάλιστα μισώ αυτές τις συνεδριάσεις όπου κάποιος υπεύθυνος θα σου πει "Μα θες να κάνεις αυτό το είδος ταινίας; Δεν θα πουλήσει. Δεν θα το καταλάβουν οι άνθρωποι στη ...νοτιοανατολική Φλόριντα πχ."

    Όπως και να χει,αυτό το είδος θα ήθελα να το κάνω."

    Και φυσικά αρνήθηκε κάθε πιθανότητα και προσφορά να μεταφερθεί το Between Two Ferns σε φουλ τηλεοπτική σειρά, μιας και το προτιμάει στην τωρινή του μορφή.

    Αυτά από το ...πατριωτάκι μας το Zach και ανυπομονούμε για τη συνάντηση του με τον Ferrell!

    Όσο για το Hangover ελπίζω να προσπαθήσουν περισσότερο την επόμενη φορά και να μην δούμε πάλι εντελώς copy-paste ταινία.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Zach Galifianakis μιλάει για το Hangover 3, το Dogfight με τον Will Ferrell και άλλα‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top