F Γίνε συντάκτης στο FilmBoy Network! - FilmBoy Γίνε συντάκτης στο FilmBoy Network! - FilmBoy
  • Latest News

    Γίνε συντάκτης στο FilmBoy Network!

    Την τελευταία φορά που είχα απευθυνθεί σε σας ζητώντας συνεργάτες ήταν τον Μάιο του 2010, όταν το FilmBoy ήταν ένα καινούργιο σχετικά movie blog από fans για fans, με ανοδικές τάσεις αναγνωσιμότητας και περίπου 20 χιλιάδες επισκέψεις μηνιαίως.

    Από τότε πέρασαν αρκετοί φίλοι από το team, προσφέροντας ο καθένας κάτι σημαντικό και τους ευχαριστώ πολύ γι’αυτό.

    Εκείνο το ποστ προσέλκυσε και ανθρώπους που έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για αυτό το εγχείρημα, όπως ο ...διεθνούς φήμης πλέον Κώστας Τσώκος, ο πάντα πρόθυμος και γεμάτος ιδέες  Αργύρης Σταματόπουλος .
    Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

    Αυτή τη στιγμή το FilmBoy επισκέπτονται κάτι λιγότερο από 50 χιλιάδες άνθρωποι μηνιαίως και διαβάζουν πάνω από 90 χιλιάδες θέματα κάθε μήνα.

    Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί, και με την προσθήκη του Horrorant …προσωπικά έχω ξεχάσει πώς είναι να κοιμάσαι πάνω από 5 ώρες την ημέρα.

    Λοιπόν, σήμερα ζητούμε νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα κριτήρια.
    Φυσικά, αυτά που προσφέρουμε είναι περισσότερα από την άλλη φορά.

    Αν σας ενδιαφέρει, συνεχίστε να διαβάζετε.

    1. Το FilmBoy ζητά νέους, κατοίκους Αθηνών με ελεύθερα τα πρωινά, για να παρακολουθούν τις δημοσιογραφικές προβολές των ταινιών που βγαίνουν κάθε εβδομάδα στις αίθουσες και να γράφει κριτικές για αυτές.

    Αυτή είναι μια πολύ σημαντική θέση  καθώς θα είστε η φωνή του FilmBoy για το τι αξίζει να δούμε στις αίθουσες κάθε βδομάδα και τι όχι και θα βοηθάτε την κοινότητα του FilmBoy να αποφασίσει που και πότε να ξοδέψει τα χρήματα τους!

    Για αυτό το λόγο, θα χρειαστεί ένα δείγμα της δουλειάς σας μαζί με δυο λόγια για τον εαυτό σας.

    2. Πέρα από αυτό, το FilmBoy Network ζητά συνεργάτες από όλο τον κόσμο που θα αναλάβουν σημαντικά κομμάτια της ύλης στα 2 site μας, FilmBoy και Horrorant.

    Ψάχνουμε για συντάκτες στα: Animation, Documentaries, Sci Fi, Horror, Comic based movies, Comics, Indies, European films, Αφιερώματα και γενικά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον κινηματογράφο και τα comics.

    Αν δε νοιώθετε κριτικός αλλά θα μπορούσατε να συνεισφέρετε σε ειδήσεις, στήλες και οτιδήποτε άλλο, στείλτε ένα email να τα συζητήσουμε.


    Απευθυνόμαστε σε fans, σε ανερχόμενους συγγραφείς που αναζητούν να αναδείξουν τις γραπτές δεξιοτεχνίες και να γίνουν γνωστοί  και σε ερασιτέχνες εραστές του κινηματογράφου που θα έχουν το χρόνο και τη διάθεση να γράφουν τουλάχιστον 2 θέματα τη βδομάδα, χωρίς άλλα deadline.

    Αυτά που προσφέρουμε είναι ελαφρώς περισσότερα από την άλλη φορά και είναι ακριβώς αυτά που προσφέρουν όλα τα μεγάλα sites του εξωτερικού.

    Πέρα από την προσωπική προβολή σας σε μεγάλα site όπως το Imdb και φυσικά το Google,  θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ιδιωτικές προβολές ταινιών και όλες τις δημοσιογραφικές προβολές της εβδομάδας (αν είστε free τα πρωινά), θα έχετε προσκλήσεις από επίσημες πρεμιέρες και party, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στα ελληνικά φεστιβάλ (Νύχτες Πρεμιέρας, Γαλλόφωνο, Θεσσαλονίκης, SFF-rated Athens, Scremin Athens κλπ) και θα μπορείτε να λαβαίνετε dvd screenings όπου αυτά είναι διαθέσιμα.

    Βασικά, οι απαιτήσεις για όλα αυτά είναι η αγάπη για το σινεμά, η δυνατότητα να εκφράσετε αυτή την αγάπη και να αφήσετε το στίγμα σας στην ελληνική κοινότητα των movie sites.

    Επειδή εγώ προσωπικά αλλά και όλοι μας το κάνουμε αυτό επειδή αγαπάμε το σινεμά και δεν πληρωνόμαστε (όπως και σε όλα τα διεθνή movie sites), είναι πολύ σημαντικό να έχετε καλή διάθεση για αυτό και να το αγαπάτε κι εσείς.

    Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε ένα email στο   info@filmboy.gr    με κάποια λόγια για σας και ίσως κάποιο δείγμα δουλειάς σας (ένα μικρό κείμενο ίσως) και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γίνε συντάκτης στο FilmBoy Network! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top