F Η Angelina Jolie σκηνοθετεί στο trailer του In The Land of Blood and Honey - FilmBoy Η Angelina Jolie σκηνοθετεί στο trailer του In The Land of Blood and Honey - FilmBoy
  • Latest News

    Η Angelina Jolie σκηνοθετεί στο trailer του In The Land of Blood and Honey

    Οι ηθοποιοί συχνά πηδούν στην άλλη πλευρά της κάμερας και σκηνοθετούν, με τα αποτελέσματα να είναι μικτά.

    Άλλοτε δείχνουν ότι μια νέα καριέρα γεννιέται – βλέπε Ben Affleck με το The Town – και άλλοτε φωνάζουν ‘σταμάτα το τώρα!’ – βλέπε Dermot Mulroney με το Love Wedding Marriage.

    Είμαι σίγουρος ότι η Angelina Jolie με το In the Land of Blood and Honey θα βρίσκεται στη πρώτη κατηγορία, αν και δε ξέρω πόσο κατανόηση θα δείξουν οι αμερικανοί κριτικοί στα τυχόν λάθη της.

    Σκηνοθετικό ντεμπούτο λοιπόν για την Angelina Jolie με το πολεμικό δράμα στο οποίο ο Goran Kostic υποδύεται έναν Σέρβο Χριστιανό και η Zana Marjanovic μια Βόσνια γυναίκα.

    Ο έρωτας τους θα συναντήσει δυσκολίες καθώς μιλάμε για την εποχή του εμφυλίου και οι δύο τους βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.

    Στο trailer θα δείτε κοντινά πλάνα και νομίζω ότι είτε μας αρέσει η ταινία είτε όχι, η Angelina θα αφήσει τη ταυτότητα της.

    Πώς σας φαίνεται;




    In the Land of Blood and Honey trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Angelina Jolie σκηνοθετεί στο trailer του In The Land of Blood and Honey Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top