F Love Wedding Marriage - FilmBoy Love Wedding Marriage - FilmBoy
  • Latest News

    Love Wedding Marriage

    Περιστασιακά είμαι 'αναγκασμένος' να κάνω preview σε μία από αυτές τις αχρείαστες ταινίες που σε κάνουν να φωνάζεις 'Γιατί;', αν και ομολογώ ότι 0% στο RT δεν έχω βρει ποτέ ξανά (by the way, επιβεβαιώθηκε η υποψία μου ότι οι  βαθμολογίες του Imdb ξεκινάνε από το 4, 5 και όχι από το 0!).

    Γιατί κάποιος σκέφτηκε ότι αυτη η ταινία έπρεπε να γίνει;
    Γιατί ο Dermot Mulroney αποφάσισε ότι αυτό το υλικό ήταν κατάλληλο για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο;
    Και γιατί ασχολήθηκε η συνήθως πανέξυπνη IFC Films με δαύτο;

    Το Love, Wedding, Marriage θα περίμενε κανείς να έχει καλύτερη τύχη, επειδή ο πασίγνωστος ηθοποιός Dermot Mulroney (πιο πρόσφατα στο Inhale) έχει παίξει σε κωμεντί όπως το My Best Friend's Wedding.

    Τελικά φαίνεται να μην είναι καθόλου καλό και ίσως να έπρεπε να πάει σε DVD χωρίς τη ταλαιπωρία των αιθουσών.

    Κατ'αρχάς, δε ξέρω ποιος μπορεί να πειστεί από ...




    ...τη Mandy Moore στο ρόλο της Ava, μιας 20-κάτι ψυχολόγου-συμβούλου γάμων που μόλις παντρεύεται η ίδια, αποφασίζει να ...σώσει το γάμο των γονιών της!

    Σύζυγος ο Charlie (Kellan Lutz, Eclipse), ένας τύπος με κοιλιακούς που οδηγεί Maseratti και είναι 'τόσο ανώριμος που ως νιόπαντρος, έχει την απαίτηση να κουτουπώσει τη γυναίκα του'  και δεν καταλαβαίνει ότι η 20-κάτι επαναλαμβάνω 'επαγγελματίας' έχει την υποχρέωση να σώσει το γάμο των γονιών της αντί να ασχολείται με ποταπά πράγματα όπως τον δικό της γάμο.

    Η μαμά (Jane Seymour) είναι μια χαρά και το πρόβλημα το έχει ο τρελάρας μπαμπάς  (James Brolin, Burlesque) που έχει πόρωση με τον Εβραισμό και κολλάει αυτοκόλλητα στη πόρτα της κόρης του, έστω κι αν εκείνη φωνάζει ότι δεν είναι Εβραία. 


    Όλα αυτά – που δεν προκαλούν άλλωστε κανένα ενδιαφέρον – γίνονται χωρίς χιούμορ και χωρίς romance, κάνοντας το Love Wedding Marriage μία παντελώς αποτυχημένη ρομαντική κομεντί.

    Η Mandy Moore προσπαθεί να συνεχίσει την – μέτρια ούτως ή άλλως – καριέρα της μετά από διακοπή τριών χρόνων (από το License to Web) δανείζοντας τη φωνή της στο Tangled πέρυσι.

    Η - κάποτε πολύ συμπαθής σε μένα – Mandy Moore δε πρόκειται να βρει εύκολα ρόλους στο Hollywood παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της στο A Walk To Remember (MTV Award για Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη), αλλά μην τη κλαίτε γιατί η καριέρα της είναι στο τραγούδι.

    ...Αν και δεν είχε ποτέ την επιτυχία της Britney Spears ή της Christina Aguilera (ίδια σειρά είναι).

    Το Love Wedding Marriage είναι διαθέσιμο σε VoD από το Μάη, ενώ βγήκε και σε λίγες αίθουσες στις 3 Ιουνίου. 



    Love Wedding Marriage trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Love Wedding Marriage Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top