F Ζωολογικό trailer του We Bought a Zoo με Matt Damon και Scarlett Johansson - FilmBoy Ζωολογικό trailer του We Bought a Zoo με Matt Damon και Scarlett Johansson - FilmBoy
  • Latest News

    Ζωολογικό trailer του We Bought a Zoo με Matt Damon και Scarlett Johansson

    Δεν ξέρω αν τα μάθατε, αλλά η Scarlett Johansson είχε μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς της έκλεψαν το κινητό στο οποίο είχε γυμνές φωτογραφίες της (!) (και φυσικά κυκλοφόρησαν στο internet κάνοντας ευτυχισμένο ΟΛΟ τον αντρικό πληθυσμό αυτού του πλανήτη).

    Ευτυχώς έρχονται καλύτερες μέρες γι'αυτήν, τουλάχιστον επαγγελματικά.

    Κρίνοντας από το trailer του We Bought a Zoo του Cameron Crowe, η Johansson και ο Matt Damon θα έχουν ένα δυνατό χιτ το Δεκέμβριο.

    Το We Bought a Zoo είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα του Benjamin Mee, ο οποίος προσπαθώντας να συνέλθει από το θάνατο της γυναίκας του, αγόρασε έναν χρεωκοπημένο ζωολογικό κήπο στην Αγγλική επαρχία και μετακόμισε εκεί μαζί με τα παιδιά του.

    Στη ταινία φυσικά, η επαρχία είναι στη Καλιφόρνια και ο Matt Damon θα προσπαθήσει να δώσει στα παιδιά του '...μια αυθεντική Αμερικάνικη εμπειρία', αν και θα διαφωνήσω με την άλλη ατάκα του trailer καθώς προσωπικά '...I Like people but i Love animals'.

    Με τη βοήθεια των Scarlett Hohansson, Thomas Haden Church και το τραγούδι 'Hoppipolla' των Sigur Ros (που ίσως θυμάστε από το trailer του Children of Men), το trailer του We Bought a Zoo επιτυγχάνει το σκοπό του.

    Πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου.
    Πώς σας φαίνεται;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ζωολογικό trailer του We Bought a Zoo με Matt Damon και Scarlett Johansson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top