F Αντιδράσεις θεατών στο teaser trailer του The Human Centipede 2: Full Sequence - FilmBoy Αντιδράσεις θεατών στο teaser trailer του The Human Centipede 2: Full Sequence - FilmBoy
  • Latest News

    Αντιδράσεις θεατών στο teaser trailer του The Human Centipede 2: Full Sequence

    Το περσινό υπερεκτιμημένο άρρωστο φιλμ του Tom Six, The Human Centipede είχε ταράξει αρκετά το κοινό και τους κριτικούς που το παρακολούθησαν, αλλά και το sequel φαίνεται να κάνει την ίδια δουλειά.

    Το The Human Centipede 2: Full Sequence απορρίφθηκε από την BBFC κι έτσι έχει μπλοκαριστεί από κάθε Βρετανική διανομή – μια κίνηση που ίσως αποδειχθεί χρυσάφι για το φιλμ σε άλλες χώρες.

    Βλέπετε, το ‘ban’ πουλάει σαν τρελό αν ξέρεις να το ‘πουλήσεις’ και μάλλον ο Tom Six το ξέρει πολύ καλά, καθώς ανακοινώνει με καμάρι το Βρετανικό ban της ταινίας του στο 1ο teaser trailer της Αυστραλέζικης Monster Pictures, η οποία έτρεξε να βγάλει το φιλμ στη χώρα των καγκουρό.

    Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι το The Human Centipede 2: Full Sequence είναι ‘Cut in USA’  όπως επίσης μας ανακοινώνει με παρρησία το ίδιο trailer.

    Το κατά πόσο αυτό ευσταθεί ή είναι απλά φιγούρα του σκηνοθέτη θα φανεί σε λίγες εβδομάδες.

    Το teaser trailer δεν δείχνει απολύτως τίποτα από τη ταινία, παρά τις αντιδράσεις θεατών που βλέπουν τη ταινία μέσα σε ένα βαν της Monster Pictures.

    Εντάξει, δε με εκπλήσσει πλέον ο Tom Six …αλλά για στάσου.
    Ακούω μωρό να κλαίει στο τέλος;
    Έχει γούστο…





    The Human Centipede Part 2 (Full Sequence) Teaser by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αντιδράσεις θεατών στο teaser trailer του The Human Centipede 2: Full Sequence Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top