F Τί μάθαμε για τον νέο Superman από τις εικόνες στα γυρίσματα του Man of Steel - FilmBoy Τί μάθαμε για τον νέο Superman από τις εικόνες στα γυρίσματα του Man of Steel - FilmBoy
  • Latest News

    Τί μάθαμε για τον νέο Superman από τις εικόνες στα γυρίσματα του Man of Steel

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    -Κοιτάξτε! Τι είναι αυτό στον ουρανό?
    -Είναι πουλί?
    -Είναι αεροπλάνο?
    -Είναι ένα τύπος με το σώβρακο πάνω απ’ το παντελόνι…
    -Είναι ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!


    Εντάξει ο ‘Άνθρωπος από Ατσάλι’ (Man of Steel) βρίσκεται ακόμα στο έδαφος, αλλά σε δυο χρόνια θα πετάξει προς τις αίθουσες και τις τσέπες μας.

    Προς το παρόν, εμείς μπορούμε να ρίχνουμε μια ματιά στα sneak peaks και τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όσον αφορά τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reboot.

    Οι φωτογραφίες, αν και είναι ερασιτεχνικές και θολές, δίνουν αρκετή τροφή στο ακόρεστο μάτι των fans.

    Και ξεκινώ με το σημαντικότερο: ΤΕΛΟΣ το κόκκινο σλιπάκι!

    Στην promo φωτογραφία του Henry Cavill πριν λίγο καιρό, δεν φαινόταν καθαρά αυτό το σημείο. 
    Οι φωτογραφίες ωστόσο από το γύρισμα επιβεβαιώνουν τις θετικές προσδοκίες εκείνων των fans, που δεν έχουν κολλήσει στη δεκαετία του ’30 και πιστεύουν ότι ο boyscout της DC ήθελε πιο σύγχρονο look. 

    Επίσης, αν διακρίνω καλά τις λεπτομέρειες, φαίνεται η στολή να έχει ζώνη στο ίδιο μπλε χρώμα και μπλε περιβραχιόνια, τα οποία ξεχωρίζουν από την γυαλιστερή υφή τους.

    Τολμώ δε να συμπεράνω ότι η νέα στολή πρέπει να είναι επηρεασμένη από το νέο look του Clark Kent/Superman που θα φορά από δω και πέρα στα κόμικς, βάσει του ‘The New 52’, του reboot δηλαδή της DC στα κόμικς της που ξεκινά από τον Σεπτέμβριο.

    Μαζί με τον Cavill (ή τον stunt double του) βλέπουμε και την εμφάνιση μιας εκ των κακών της ταινίας, της Faora, την οποία θα υποδύεται η Antje Traue
    Βέβαια πάλι δεν φαίνεται καθαρά αν είναι η ίδια ή η double της.

    Σίγουρα πάντως είναι αυτή με τη μαύρη φορμίτσα. 

    Ένα άλλο σετ φωτογραφιών δείχνει ελικόπτερα με στρατιώτες, οι οποίοι μάλλον μαζεύονται για μια σκηνή με πολλές εκρήξεις και massive showdown, πιθανόν με την προαναφερθείσα.

    Ενώ η βάση του Superman ήταν πάντα η Μητρόπολη, ο Zack Snyder μάλλον θα μεταφέρει και κάποια δράση στο ‘χωριό’ του Clark Kent, στο Smallville του Kansas. 

    Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι εξαιτίας των εκρήξεων και του σαματά θα γίνει μεγάλη καταστροφή στην μικρή πόλη, κάτι που δεν χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενες ταινίες. 

    Ίσως στην επαναπροσέγγιση του ο Snyder θέλει να δώσει μια νέα πτυχή στο χαρακτήρα του σούπερ ήρωα, επηρεασμένη από την καταστροφή της πόλης του.

    Μήπως σε αυτή την επαναπροσέγγιση εντάσσεται και ένας νέος Clark Kent χωρίς τα χαρακτηριστικά γυαλιά του? 
    Ή μήπως είναι ακόμα νεαρός και δεν του χρειάζονται για τη μεταμφίεση?

    Εντάξει, εννοείται ότι δεν ξέρουμε ακόμα αλλά αυτό είναι και το ωραίο στην όλη υπόθεση. 
    Βλέπεις, μπαίνεις σε σκέψεις και αρχίζεις και ανυπομονείς για το αποτέλεσμα.

    Πέρα από το πιο σύγχρονο - επιτέλους - design, τι έχει να μας προσφέρει ο Zack Snyder που δεν το έχουμε δει ήδη από τους άλλους δημιουργούς?

    Εμένα με ψήνει να μάθω, κι ας μην είμαι τρελός fan.
    Εσείς τι λέτε?
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί μάθαμε για τον νέο Superman από τις εικόνες στα γυρίσματα του Man of Steel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top