F Ο Shawn Levy, η Fox και τα 7 project που ετοιμάζονται για τον Frankenstein - FilmBoy Ο Shawn Levy, η Fox και τα 7 project που ετοιμάζονται για τον Frankenstein - FilmBoy
 • Latest News

  Ο Shawn Levy, η Fox και τα 7 project που ετοιμάζονται για τον Frankenstein

  Δεν πέρασαν ούτε 4 μήνες από τότε που έγραφα για τα πέντε projects που ετοιμάζονται με θέμα τον συμπαθέστατο Frankenstein και η λίστα έχει μεγαλώσει!

  Ευτυχώς, έχουμε εξέλιξη σε ένα από αυτά.

  Κατ'αρχάς, οι φήμες που ήθελαν τον Shawn Levy, σκηνοθέτη των κωμωδιών Night at the Museum, Date Night, The Pink Panther αλλά και του επερχόμενου Real Steel, να σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από το 3D remake του Fantastic Voyage για να αναλάβει το Frankenstein επίσης της Fox, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

  Το Variety γράφει ότι λίγες λεπτομέρειες μόνο υπάρχουν για να επισημοποιηθεί.

  Το σενάριο γράφει ο Max Landis και φέρεται να είναι ...  '...μια αναθεωρητική sci-fi ταινία σχετικά με τη παραδοσιακή ιστορία της Mary Shelley με επίκεντρο τα θέματα της φιλίας και της λύτρωσης.'

  Η επιλογή του Levy είναι ίσως η πιο άσχετη σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές του αλλά ως όνομα φέρνει το project στην pole position των συνολικά επτά σχεδίων που βρίσκονται στα σκαριά, όλων για τον Frankenstein!

  - Wake the Dead με τον Haley Joel Osment, μία μοντέρνα εκδοχή βασισμένη στο graphic novel του Steven Niles, σε σκηνοθεσία Jay Russell.

  - Ένα φιλμ της Universal και των Guillermo del Toro και Scott Stuber.

  - I, Frankenstein, σε σενάριο και σκηνοθεσία Stuart Beattie για την Lakeshore Entertainment.

  - This Dark Endeavor: The Apprenticeship of Victor Frankenstein της Summit Entertainment.

  - The Casebook of Victor Frankenstein, μια μεταφορά του βιβλίου του Peter Ackroyd, από την Ghost House Pictures.

  - Μια σύγχρονη εκδοχή από την Columbia Pictures και τον Matt Tolmach.

  Έχοντας έτοιμα τη διανομή, το σενάριο και ένα μεγάλο όνομα στη σκηνοθεσία, το project της Fox φαίνεται να βγαίνει πρώτο από όλα τα άλλα.

  Όσο για αυτή καθ'αυτή την επιλογή του Shawn Levy, τί να πω.
  Ίσως η Fox να έχει δει το Real Steel και να ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς.

  Οι σκέψεις σας;
  • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ο Shawn Levy, η Fox και τα 7 project που ετοιμάζονται για τον Frankenstein Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
  Scroll to Top