F Ο J.J.Abrams βάζει μπρος το Star Trek 2 ...επιτέλους - FilmBoy Ο J.J.Abrams βάζει μπρος το Star Trek 2 ...επιτέλους - FilmBoy
  • Latest News

    Ο J.J.Abrams βάζει μπρος το Star Trek 2 ...επιτέλους

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Ενώ ξέραμε ότι θα είναι αυτός, αργούσε να το ανακοινώσει.

    Ο λόγος για τον J.J. Abrams, σκηνοθέτη μεταξύ άλλων και του reboot του Star Trek, ο οποίος ήταν σίγουρο ότι θα σκηνοθετούσε και το sequel.

    Απλά για κάποιο λόγο ο ίδιος καθυστερούσε να βγάλει ανακοίνωση, μέχρι που βγήκε επίσημα και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να το αναλαβει.

    O Abrams δουλεύει από καιρό σκληρά για το σενάριο, μαζί με τους σεναριογράφους της πρώτης ταινίας Alex Kurtzman, Roberto Orci και τον Damon Lindelof του Lost και τo οποίο μέχρι το τέλος αυτού του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.

    Αρκεί να μη μας τα χαλάσει ο Kurtzman.
    Τι εννοώ;



    Ο λόγος που η παραγωγή του Star Trek 2 καθυστερούσε τόσο πολύ να ξεκινήσει ήταν ο Kurtzman ο οποίος μόλις τώρα τελείωσε το post-production του σκηνοθετικού του ντεμπούτου Welcome to People, στο οποίο συνεργάζεται πάλι με τον Chris Pine/Cpt.Kirk απ'το Star Trek.
    Και μόλις ολοκλήρωσε και μπόρεσε να επικεντρωθεί πάλι στο sequel, ήρθε και ο J.J. να του κάνει παρέα!

    Ο ίδιος ο Abrams όμως,τι είχε να μας πει για όλα αυτά σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Collider;

    "Πέρα απ'το να είμαστε ακριβείς με το πρόγραμμα μας, εγώ πανω απ'όλα θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα πιάσουμε σωστά το νόημα της ιστορίας.Και αυτό έχει να κάνει με τα πάντα: από την υπόθεση και τους χαρακτήρες μέχρι το καστ και το γενικότερο επιτελείο. 
    Πριν αρχίσουμε να συζητάμε για οποιοδήποτε budget, τοποθεσίες γυρισμάτων, ρούχα και οπτικά εφέ πρέπει πρώτα να νοιαστούμε για τα προηγούμενα, τοποθετώντας έτσι πρώτα απ'όλους το κοινό μας."

    Σύμφωνα με το Vulture και κάποιες πηγές που βρίσκονται κοντά στο πρότζεκτ, το Star Trek 2 βρίσκεται ήδη σε φάση προπαραγωγής με τα γυρίσματα να ξεκινάνε το χειμώνα και συγκεκριμένα το Γενάρη του 2012.

    Οπότε ο αρχικός προγραμματισμός για κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι του 2012 δεν μπορεί πλέον να υφίσταται αλλά σίγουρα θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2013.

    Επιτέλους γιατί αρκετά το είχαν καθυστερήσει, αλλά φαίνεται πλέον να χει πάρει μπρος για τα καλά.
    Ένα πράγμα μόνο με ανησυχεί.

    Ότι οι Kurtzman-Orci δεν τα έχουν πάει και πολύ καλά με τη sequel-ίτιδα.
    Έτσι και βγει κανά Transformers 2 ....beam them up Scotty!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο J.J.Abrams βάζει μπρος το Star Trek 2 ...επιτέλους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top