F Μην δείτε το Χριστουγεννιάτικο trailer του A Very Harold & Kumar 3D Christmas - FilmBoy Μην δείτε το Χριστουγεννιάτικο trailer του A Very Harold & Kumar 3D Christmas - FilmBoy
  • Latest News

    Μην δείτε το Χριστουγεννιάτικο trailer του A Very Harold & Kumar 3D Christmas

    Τα Harrods στο Λονδίνο έχουν γεμίσει τα ράφια τους με Χριστουγεννιάτικα, έτσι μην απορείτε που μέσα στο κατακαλόκαιρο η New Line Cinema έβγαλε το 1ο trailer του A Very Harold & Kumar 3D Christmas.

    Και γενικά ενθουσιάζομαι όταν πλησιάζει η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, αλλά εδώ μιλάμε για ότι πιο κακόγουστο και ηλίθιο μπορείτε να σκεφτείτε.

    Είναι η 3η ταινία ενός  franchise που ξεκίνησε το 2004 με το Harold $ Kumar Go To White Castle και συνέχισε 4 χρόνια μετά με το Escape From Guantanamo, τα οποία ...φυσικά δεν είδα.

    Πρωταγωνιστούν ο Kal Penn και ο John Cho ως δύο σαίνια που κάνουν γελοιότητες όπως και στα άλλα, με σύμμαχο εδώ ένα χαζό 3D και παρέα με ...τον Αη Βασίλη, τον ...Ιησού και άλλες προσωπικότητες.

    Ειναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Todd Strauss-Schulson και εμφανίζονται και οι Neil Patrick Harris, Danny Trejo, Elias Koteas και πολλοί άλλοι.

    Το A Very Harold & Kumar 3D Christmas θα προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου.

    Σας αρέσει;
    Να το κοιτάξετε...





    A Very Harold & Kumar 3D Christmas trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μην δείτε το Χριστουγεννιάτικο trailer του A Very Harold & Kumar 3D Christmas Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top