F Ο George Clooney ξανά στη πολιτική στο trailer του The Ides of March - FilmBoy Ο George Clooney ξανά στη πολιτική στο trailer του The Ides of March - FilmBoy
  • Latest News

    Ο George Clooney ξανά στη πολιτική στο trailer του The Ides of March

    Η Sony έβγαλε ένα trailer της νέας πολιτικής ταινίας που οι Αμερικανοί θα απολαύσουν αλλά οι υπόλοιποι θα προσπερνούσαν εύκολα ...αν δεν υπήρχε ένα πολύ δυνατό cast.

    Πρόκειται για το The Ides of March του συνειδητοποιημένου ενεργού πολίτη George Clooney που, όχι μόνο σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ryan Gosling.

    Ο Clooney είναι ο κυβερνήτης Mike Morris και ο Gosling ένας νεαρός φιλόδοξος γραμματέας Τύπου, σε ένα πολιτικό θρίλερ που εξελίσσεται κατά τις τελευταίες ημέρες της εκλογής του Προέδρου στο Ohio...μη με ρωτήσετε περισσότερα, please.

    Μαζί τους η Marisa Tomei, ο Philip Seymour Hoffman, η Evan Rachel Wood και ο Paul Giamatti.

    Ο τρόπος του George Clooney για να προσεγγίζει τα Όσκαρ είναι η πολιτική (Good Night and Good Luck) και με τέτοιο cast δε θα μου προκαλέσει έκπληξη αν τον ξαναδούμε στην τελετή.

    Το The Ides of March θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και θα προβληθεί στις αίθουσες αμέσως μετά, στις 7 Οκτωβρίου.

    Σας ενδιαφέρει;





    The Ides of March trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο George Clooney ξανά στη πολιτική στο trailer του The Ides of March Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top