F Νέες φήμες για remake του Evil Dead του Sam Raimi - FilmBoy Νέες φήμες για remake του Evil Dead του Sam Raimi - FilmBoy
  • Latest News

    Νέες φήμες για remake του Evil Dead του Sam Raimi

    Βρισκόμαστε επιτέλους κοντά σε ένα νέο Evil Dead;
     

    Το ασφαλές ποντάρισμα εδώ είναι στο 'όχι', αφού πληροφορίες για κάποιο επερχόμενο remake του θρυλικού πιά Evil Dead έχρονται κάθε εξάμηνο, αλλά ποτέ δε προχωράει.

    Επί χρόνια πιέζεται ο Sam Raimi να ασχοληθεί για ένα 4ο φιλμ και μάλιστα τον Γενάρη είχαμε γράψει ότι ο παραγωγός Robert Tapert έλεγε τότε ότι 'ναι, κοιτάμε σενάρια'.

    Επίσης, τον Απρίλιο ο πρωταγωνιστής της σειράς Bruce Campbell είχε επιβεβαιώσει ότι το remake θα γίνει.

    Σήμερα, το Dread Central αναφέρει ότι ...




    ...ο μοντέρ του Sam Raimi, Bob Murawski βρίσκεται στο Detroit του Michigan για να ξεκινήσει τις προεργασίες πάνω στο πολυαναμενόμενο remake του Evil Dead, '...το οποίο θα είναι στο στυλ του μικρού indie horror, όπως τα δύο πρώτα'.

    Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι στη πολιτεία του Michigan είναι προγραμματισμένο να γίνουν σε λίγο καιρό τα γυρίσματα του άλλου μεγάλου project του Sam Raimi, το Oz: The Great and Powerful.

    Και θα αφήσει ο Murawski ένα μεγάλο δημοφιλέστατο φιλόδοξο blockbuster της Disney για να δουλέψει σε ένα μικρό indie Evil Dead ...δύσκολα με πείθετε.

    Συνεχίζω να είμαι δύσπιστος, ακόμα κι όταν διαβάζω χθεσινές επιβεβαιώσεις του Bruce Campbell (πάλι) σε fan της σειράς, σε λογαριασμό του στο Twiter (ο οποίος σήμερα είναι κλειστός!):

      
    'Believe in the remake, dawg! The project is real. In the works. Cool as hell. Scary as hell.'

    Τι να σας πω.
    Μακάρι, αλλά περισσότερο ευσεβείς πόθοι μου μοιάζουν.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέες φήμες για remake του Evil Dead του Sam Raimi Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top