F Θα δούμε επιτέλους ένα remake του Evil Dead από τον Sam Raimi; - FilmBoy Θα δούμε επιτέλους ένα remake του Evil Dead από τον Sam Raimi; - FilmBoy
  • Latest News

    Θα δούμε επιτέλους ένα remake του Evil Dead από τον Sam Raimi;

    Όσο ζει και εργάζεται ο Sam Raimi θα υπάρχουν φήμες αλλά και πιέσεις από τους φαν για ένα sequel ή remake ή reboot για το αγαπημένο cult horror, το περίφημο Evil Dead.

    Αυτή η δουλειά συνεχίζεται χρόνια τώρα (έχουν σταλεί μέχρι και αντιπροσωπείες οπαδών στον ίδιο τον Sam ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι με αυτό το φιλμ) αλλά εκείνος αναβαθμίστηκε στο Hollywood και ασχολείται με blockbusters αντί για horror, με φωτεινή εξαίρεση το καλό Drag Me To Hell.

    Στις αρχές του 2009 ο Raimi αποκάλυψε ότι ψάχνει για έναν σκηνοθέτη που θα κάνει ένα reboot στο franchise (το Evil Dead έχει ήδη 2 sequels) αλλά από τότε τίποτα.

    Μέχρι χθες.

    Ο παραγωγός Rob Tapert, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Raimi σχεδόν σε όλες τις ταινίες του, έκανε δηλώσεις που θα χαροποιήσουν πολλούς:

    Ναι, είναι πιθανό, αυτό το μήνα κοιτάμε ήδη κάποια σενάρια.
    Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το Evil Dead είναι ότι πολύ λίγοι άνθρωποι το είδαν στην έκδοση που θέλαμε, δηλαδή στους κινηματογράφους.

    Νομίζω ότι ο Sam θέλει να μας κάνει να βιώσουμε εκείνη την εμπειρία κάνοντας ένα remake που θα προβληθεί περισσότερο στις αίθουσες.

    Αυτό εξηγεί και το ότι πέρυσι το 1ο Evil Dead πήρε σβάρνα κάποιους κινηματογράφους στην Αμερική και προβλήθηκε σε κάτι που έμοιαζε με περιοδεία.

    Όσο για τις δηλώσεις, το ‘κοιτάμε σενάρια’ απέχει πολύ από το ‘θα γίνει’ αλλά τουλάχιστον δεν το ξέκοψε και τελείως.

    Εσείς τι λέτε;
    Σας ενδιαφέρει ένα remake του Evil Dead;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Θα δούμε επιτέλους ένα remake του Evil Dead από τον Sam Raimi; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top