F Παράνομες κι επικίνδυνες μεταμοσχεύσεις οργάνων στο trailer του Inhale - FilmBoy Παράνομες κι επικίνδυνες μεταμοσχεύσεις οργάνων στο trailer του Inhale - FilmBoy
  • Latest News

    Παράνομες κι επικίνδυνες μεταμοσχεύσεις οργάνων στο trailer του Inhale

    Μέσα στο χαμό των πολλών νέων κυκλοφοριών στις αίθουσες της Αμερικής τον Οκτώβριο, έπεσε το μάτι μου στο καινούργιο trailer του Inhale. 

    Είναι ένα ενδιαφέρον θρίλερ αγωνίας σε σκηνοθεσία Baltasar Kormakur και παίζουν η Diane Kruger (η Ωραία Ελένη στην Τροία και η γερμανίδα στο Inglurious Basterds), ο Dermot Mulroney (Burn After Reading), η Rosanna Arquette και ο Sam Shepard. 

    Ένα ζευγάρι περιμένει με αγωνία κάθε ημέρα να βρεθεί συμβατός δότης πνεύμονα για τη μικρή κόρη τους, αλλά μπλέκονται στη γραφειοκρατία και στη σειρά προτεραιότητας. 

    Όταν μαθαίνουν ότι στο Μεξικό υπάρχει ένας γιατρός που κάνει παράνομες επεμβάσεις, δεν το σκέφτονται καθόλου, ρισκάρουν τα πάντα και το επιχειρούν. 

    Η κατάσταση της μικρής χειροτερεύει και ο χρόνος που έχουν λιγοστεύει. 

    Το trailer δείχνει ένα πολύ έντονο θρίλερ που μου κίνησε το ενδιαφέρον και που θα βγει σύντομα στις αίθουσες (22 Οκτωβρίου). 

    Δείτε το στη συνέχεια μαζί με το επίσης καινούργιο poster της ταινίας.
    Σας ενδιαφέρει;






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Παράνομες κι επικίνδυνες μεταμοσχεύσεις οργάνων στο trailer του Inhale Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top