F Το FilmBoy επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του SFF-rated Athens 2012 - FilmBoy Το FilmBoy επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του SFF-rated Athens 2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Το FilmBoy επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του SFF-rated Athens 2012

    Αντίθετα με τα της Ελλαδίτσας μας, το μέλλον στο FilmBoy αναμένεται συναρπαστικό.

    Το FilmBoy είναι και επίσημα ο Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του SFF-rated Athens 2012 που θα γίνει τον επόμενο Μάρτιο.

    Η γνωριμία μου με το SFF -rated
    έγινε την Άνοιξη στην 6η του χρονιά (δείτε εδώ τα review των ταινιών καθώς και το αποκλειστικό short του Zoe Berriatua, Quedate Conmigo) και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια.

    Το SFF-rated ATHENS, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας, διοργανώνεται από την Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ). 
    Ξεκίνησε το 2006 ως ρετροσπεκτίβα ελληνικών ταινιών του είδους, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε διεθνές φεστιβάλ, πάντα στον χώρο του Φανταστικού, διότι:

    “Στις τέχνες του Φανταστικού, η φαντασία δεν συμμετέχει απλώς στο παιχνίδι -βάζει τους κανόνες”.
     
    Μετά από σύντομες διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο του φεστιβάλ κο Αλέκο Παπαδόπουλο – περισσότερο φιλική κουβέντα μεταξύ σινεφίλ – αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο φεστιβάλ, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένο.

    Δεν μου επιτρέπεται να αποκαλύψω με λεπτομέρειες το πλαίσιο της συνεργασίας, ωστόσο το FilmBoy θα παρακολουθεί από πολύ κοντά τις διεργασίες του οργανωτικού τομέα του φεστιβάλ και θα σας ενημερώνει για τις ταινίες που εξασφαλίζουν τη παρουσία τους στο 7ο SFF-rated.

    Επίσης θα έχουμε διαγωνισμούς όσο πλησιάζουμε στο event, προσκλήσεις για τους αναγνώστες μας και φυσικά, την παρουσία όλων των συντακτών στο φεστιβάλ, για μια ολοκληρωμένη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των ταινιών.   

    Τέλος, το FilmBoy εξασφάλισε μια συνεργασία αποκλειστικοτήτων για την οποία είμαι εξίσου ενθουσιασμένος και που θα μάθετε σε λίγες ημέρες.

    Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση που κάνουμε ως movie blog και μία από τις τεράστιες αλλαγές-εκπλήξεις που έτοιμάζουμε μέσα στο καλοκαίρι.

    Stay here.


    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το FilmBoy επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του SFF-rated Athens 2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top