F Νέα clips από το Cowboys & Aliens λίγο πριν από τη πρεμιέρα του στο Comic-Con - FilmBoy Νέα clips από το Cowboys & Aliens λίγο πριν από τη πρεμιέρα του στο Comic-Con - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα clips από το Cowboys & Aliens λίγο πριν από τη πρεμιέρα του στο Comic-Con

    Γράφει ο Bustart.

    Όχι, θυμηθείτε πόσες «εισβολές» έχουμε δεχτεί από εξωγήινους; 
    Και όμως κάθε φορά βρίσκουμε τρόπο να τους την φέρνουμε! 

    Τους έχουμε νικήσει με έναν απλό υιό υπολογιστών (Independence Day), τους έχει νικήσει και μόνος του ο Will Smith (MIB), ακόμα και τα μικρόβια στη Γη είναι θανατηφόρα για τους εξωγήινους (War of Worlds). 

    Πέρσι μας έσωσαν γιαπωνέζοι ninjas (Alien vs Ninjas) ενώ φέτος στην πρώτη τους εισβολή, έβγαλαν τα καστανά από τη φωτιά τα κομάντο των αμερικανών, οh yes, οι marines (Battle Los Angeles)!

    Και έτσι οι δυστυχής εξωγήινοι αφού είδαν πως στο σήμερα δε φτουράνε μία, είπαν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο (ναι ναι τι σόι advanced είναι αν δεν κάνουν ταξίδια στο χρόνο) και να εισβάλουν την εποχή της Άγριας Δύσης. 

    Αλλά εκεί τους περιμένει ο Λούκι Λουκ ...


    ...oops σόρρυ από αλλού είναι αυτό!

    Η 6η κατά χρονολογική σειρά comic based ταινία για φέτος (αναφέρομαι στις ημερομηνίες εξόδου στην Αμερική) Cowboys & Aliens θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου στην Comic-Con, και από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα φαίνεται ενδιαφέρουσα. 

    Το comic book δεν το έχω διαβάσει, οπότε έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως τα γρήγορα πιστόλια της Άγριας Δύσης νίκησαν τους εξωγήινους και τα σκάφη τους!

    Το cast είναι δυνατό, ο Harrison Ford περιέργως μου αρέσει (έτσι είναι αν βλέπεις τα Indiana στην τρυφερή ηλικία των 9-10 χρονών), ο Jon Favreau έχει εμπειρία από comic based ταινίες με το πολύ καλό 1ο Iron Man, το μεγάλο budget εγγυάται (θέλουμε να πιστεύουμε) υψηλά production values, οπότε ίσως να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού.

    Μάλιστα κυκλοφόρησε στις αρχές της εβδομάδας ένα καινούργιο video με τους συντελεστές της ταινίας να μιλάνε με μεγάλο ενθουσιασμό για την ταινία. 

    Εντάξει πεθαίνω για τη στιγμή που σε ένα τέτοιο video κάποιος ηθοποιός θα μιλήσει με τα χειρότερα λόγια!
    Εμείς προτιμούμε να σας δείξουμε τα 2 καινούργια clips από τη ταινία.

    Λοιπόν τα Western μας αρέσουν σίγουρα, οι sci-fi ταινίες δε το συζητάμε, αλλά η Olivia Wilde μας αρέσει ακόμα περισσότερο!

    Και μη ξεχνάτε πως την ημέρα που κάνει πρεμιέρα η ταινία στην Αμερική, ο Κωνσταντίνος έχει γενέθλια! 
    Τυχαίο; Δε νομίζω!




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα clips από το Cowboys & Aliens λίγο πριν από τη πρεμιέρα του στο Comic-Con Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top