F Περισσότερες εικόνες από το The Amazing Spider-Man - FilmBoy Περισσότερες εικόνες από το The Amazing Spider-Man - FilmBoy
  • Latest News

    Περισσότερες εικόνες από το The Amazing Spider-Man

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Η Columbia και ο Marc Webb πρέπει να μας αγαπάνε πάρα πολύ!

    Αυτές τις μέρες μας εμφάνισαν μέσω Entertainment Weekly ένα γερό, ‘μπαμπάτσικο’ φορτίο με εικόνες από το νέο reboot του Ανθρώπου-Αράχνη, μέσα και έξω από τη στολή.

    Γιατί μπορεί ο άρχοντας της Ζήνα και του Ηρακλή, Sam Raimi, να θεώρησε ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο ποιοτικό μέγεθος, συνάμα με το 2011 deadline, γι’ αυτό και αποχώρησε,  ωστόσο ο Webb φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του σκηνοθέτη και την προσέγγιση του νέου chapter.

    Θυμίζω ότι δεν πρόκειται για sequel, μιας και με την αποχώρηση του Raimi, η παραγωγή σκέφτηκε να επαναδιαπραγματευτεί το μύθο του δημοφιλούς ήρωα.

    Έτσι με νέο και καλό cast και νέο σενάριο του James Vanderbuilt, θα ασχοληθεί με τον Peter Parker και το πώς αποκτά και αναπτύσσει τις δυνάμεις του στο λύκειο (κάτι πιο κοντά ...



    ...στο 'Ultimate Spider-Man' για όσους ξέρουν από κόμικς και καλό λάδι!).

    Στους ρόλους έχουμε τους: Andrew Garfield (Peter Parker), Emma Stone (Gwen Stacy), Rhys Ifans (Dr Curt Connors), Martin Sheen (Ben Parker), Sally Field (May Parker), Dennis Leary (Cpt George Stacy), καθώς και ο σεβάσμιος elder Stan Lee σε κάποιο cameo, όπως υποστηρίζει.

    Στις εικόνες έχουμε σκηνές, μεταξύ άλλων, με τον captain Stacy, τον Peter και τον Flash Thompson, τον Peter και τη Gwen (εφόσον τον έβαλαν στο λύκειο, τον ζευγάρωσαν με τη πρώτη του αγάπη, σύμφωνα με τα κόμικς, και όχι την Mary-Jane Watson) και τους θείους Ben και May που μεγάλωσαν το μικρό Parker.

    Πέρα από στιγμιότυπα της ταινίας, στις εικόνες βλέπουμε το καινούριο, revamped κουστούμι του Spidey (πιο αναλυτικά από την 1η εικόνα που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο) και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε!

    Επιτέλους, ο αραχνάκιας ξεκόλλησε, ή μάλλον τον ξεκόλλησαν, από το παραδοσιακό του design.

    Αν και είναι στα ίδια χρώματα και μοτίβο, έχει ένα πιο φουτουριστικό, γεωμετρικό στυλ και οι κλασσικές κόκκινες λωρίδες στη μέση και στα χέρια έχουν αλλάξει με πιο designάτες, λεπτές, μακριές ψαλιδιές.

    Και μην ξεχνάμε τους αγαπημένους από τα κόμικς και τα καρτούν «ιστο-εκτοξευτές», που δεν υπήρχαν στην πρώτη τριλογία!

    Για το μόνο που δεν είμαι τόσο σίγουρος είναι τα μάτια.

    Κι ένα ακόμα ωραίο στοιχείο που βλέπω με μια πρώτη εκτίμηση:

    στον Tobey Maguire ταίριαζε το nerdy στυλάκι του Parker στο σχολείο, αλλά αργότερα ως πιο cool προσωπικότητα του σούπερ ήρωα δεν με έπεισε τόσο. 


    Κάτι το οποίο το βλέπω στην όψη του Garfield
    Τουλάχιστον από τις φωτογραφίες (για να μην προτρέχω κιόλας), φαίνεται να αποτυπώνει καλά, ως προς τα φατσικά χαρακτηριστικά το χαρακτήρα loser-turned-awesome!

    Αλλά ακόμα είναι νωρίς.

    Το μόνο κακό είναι ότι η 3η Ιουλίου του 2012 αργεί…
















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Περισσότερες εικόνες από το The Amazing Spider-Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top