F Η Kate Beckinsale στην 1η εικόνα από το Underworld: Awakening - FilmBoy Η Kate Beckinsale στην 1η εικόνα από το Underworld: Awakening - FilmBoy
  • Latest News

    Η Kate Beckinsale στην 1η εικόνα από το Underworld: Awakening

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Αν σας έλειψε η γοητευτική μελαχρινή Kate Beckinsale στο ρόλο της Selene, τότε μπορείτε να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση, καθόσον ενεφανίσθη η πρώτη εικόνα από το Underworld 4 που έχει τον νέο τίτλο Underworld: Awakening!

    Βέβαια δεν δείχνει τίποτα καινούριο, αφού πάντα τα μόνιμα promotion posters και images έδειχναν πάντα τη Selene να κρατά δυο όπλα στραμμένα σε όλους και όλα.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνουμε. 


    Δείτε στη συνέχεια την 1η επίσημη εικόνα από το Underworld: Awakening και τα λέμε μετά.  



    Το νέο sequel σκηνοθετούν οι Mans Marlind και Bjorn Stein, αφού ο Len Wiseman επέλεξε να μείνει και πάλι μόνο στην παραγωγή, όπως και στο “Rise of the Lycans”.

    Πολυάσχολος βλέπετε αφού έχει ταυτόχρονα και την νέα «Ολική Επαναφορά», στο οποίο θα εμφανίζεται επίσης η Beckinsale.

    Το project αναμένεται στις 20 Ιανουαρίου του επόμενου έτους, σε σενάριο John Hlavin και με νέο cast όπως ο Michael Ealy και η India Eisley που  φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει την κόρη της Selene, Eve, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Απρίλιο.

    Ένα πρόχειρο story της ταινίας (που αρχικά κυκλοφορούσε ως απλά Underworld 4 και μετά αλλάχτηκε στο επίσης ακυρωμένο Underworld: New Dawn) θέλει την Selene να δραπετεύει από την αιχμαλωσία, για να διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει την ύπαρξη των βρυκολάκων και των λυκανθρώπων και διεξάγουν έναν all-out πόλεμο για να τους εξαφανίσουν.

    Πάντως, προσωπικά, αν εν τέλει δεν εμφανιστεί ο Michael Corvin, το vampire-lycan υβρίδιο (Scott Speedman), που πόρωσε πολλούς fans με το frnachise, θα είναι πολύ αποθαρρυντικό.

    Εγώ πάντως μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας θα ελπίζω!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Kate Beckinsale στην 1η εικόνα από το Underworld: Awakening Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top