F Νέα επίσημη εικόνα του Spider Man, ημερομηνία εξόδου και επίσημος τίτλος - FilmBoy Νέα επίσημη εικόνα του Spider Man, ημερομηνία εξόδου και επίσημος τίτλος - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα επίσημη εικόνα του Spider Man, ημερομηνία εξόδου και επίσημος τίτλος


    Γράφει ο Γρηγόρης Ντουσάκης.

    Πριν από λίγες μέρες η Columbia Pictures ανακοίνωσε την ημερομηνία του νέου Spiderman αλλά και τον επίσημο τίτλο.

    Το καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου βγαίνει στο σινεμά το reboot του Spiderman που από δω και στο εξής θα το λέμε The Amazing Spider-Man.
     
    To στούντιο παραγωγής έδωσε επίσης στην δημοσιότητα και την 2η εικόνα του ήρωα, με το κουστούμι του σε όλο του το μεγαλείο, που θα τη δείτε σε υψηλή ανάλυση στη συνέχεια.

    Εκτός από τον Andrew Garfield στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen και Sally Field.

    Την σκηνοθεσία του reboot The Amazing Spider-Man έχει αναλάβει ο Marc Webb και το σενάριο οι James Vanderbilt, Alvin Sargent and Steve Kloves.

    Στην ταινία αναμένεται να κάνει και μια guest εμφάνιση ο δημιουργός του χαρακτήρα, ο Stan Lee όπως συνηθίζει στις περισσότερες ταινίες που είναι βασισμένες σε ήρωες της Marvel.

    Εσάς πως σας φαίνεται?




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα επίσημη εικόνα του Spider Man, ημερομηνία εξόδου και επίσημος τίτλος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top