F Επίσημα εκτός του νέου Spiderman η Mary Jane - FilmBoy Επίσημα εκτός του νέου Spiderman η Mary Jane - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημα εκτός του νέου Spiderman η Mary Jane

    Γράφει ο Bustart.

    Πόρτα έφαγε από ότι φαίνεται ο χαρακτήρας της Mary Jane από τη καινούργια ταινία – reboot του Spidey!

    Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση πως θα υπάρχουν δύο πρώτοι γυναικείοι ρόλοι (MJ και Gwen Stacy), ο σκηνοθέτης Marc Webb και ο σεναριογράφος James Vaderbilt εγκατέλειψαν την ιδέα ενός ερωτικού τριγώνου Peter-MJ-Gwen, οπότε ο  Andrew Garfield/Spider-Man θα πρέπει να βολευτεί (λέμε τώρα) με την Emma Stone/Gwen Stacy.  


    Ο Sam Raimi στη 3η ταινία του Spider-Man που σκηνοθέτησε δεν απέδωσε και πολύ καλά το τρίγωνο Peter-MJ-Gwen (μάλιστα αν θυμάμαι καλά o χαρακτήρας της Gwen ήταν και λίγο αλλαγμένος σε σχέση με τα comic), οπότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε σωστά σε αυτή τη καινούργια ταινία.

    Από την άλλη, η επιλογή ...




    ...να υπάρξει μόνο ο χαρακτήρας της Gwen Stacy (θα μπερδευτώ κάποια φορά και θα την γράψω Gwen Stefani!) δεν είναι τυχαία, αφού υπήρξε το 1ο ρομαντικό ενδιαφέρον του Peter Parker και είχε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, καθώς ο Peter κατηγόρησε τον εαυτό του για το θάνατό της. 
     
    Αναφέρθηκε επίσης πως ο Martin Sheen είναι σε συζητήσεις για το ρόλο του Uncle Ben (για τα 10 λεπτά δηλαδή που θα παίξει), ενώ η Sally Fields είναι πιθανό να πάρει το ρόλο της Aunt May.

    Όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο “The Lizard” θα είναι ο villain της ταινίας (πολύ καλή επιλογή λέμε εμείς), η οποία ταινία θα είναι πιο σκοτεινή σε σχέση με τη τριλογία του Raimi.

    Τώρα που ολοκληρώθηκε το βασικό cast, καιρός να μάθουμε και το σενάριο της νέας ταινίας του Spidey.
    Stay tuned!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημα εκτός του νέου Spiderman η Mary Jane Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top