F 2 Νέα θεματικά sites για το κινηματογράφο από τους συντάκτες του FilmBoy! - FilmBoy 2 Νέα θεματικά sites για το κινηματογράφο από τους συντάκτες του FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    2 Νέα θεματικά sites για το κινηματογράφο από τους συντάκτες του FilmBoy!

    Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο και θα σας αποκαλύψω τις 2 μεγάλες εκπλήξεις για τις οποίες σας εχω προιδεάσει εδώ και μήνες.

    Πιθανότατα έχω αποφασίσει να μην κοιμάμαι ποτέ νωρίτερα από το ξημέρωμα.
    Δεν εξηγείται αλλιώς...

    Αυτή τη στιγμή το team του FilmBoy έχει τη ποιότητα και την όρεξη που ήθελα – χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουμε ακόμα τις ελλείψεις μας.
    Aπό τη πρώτη ημέρα που ξεκίνησα το FilmBoy ονειρευόμουν συνεργάτες με  γνώσεις, όρεξη (που πολλές φορές φτάνει στα όρια της πόρωσης) και αφοσίωση, αλλά και αναγνώστες με διάθεση, κριτική σκέψη και γνώμη.

    Αλλά η αγάπη μας για το σινεμά δεν έχει όρια.

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ SITES ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ!

    Το 1ο θα είναι ...





    ...ένα Horror blog.
    Tα πάντα γύρω από τα horror movies, τα slasher, τα θρίλερ, με ειδικές προσφορές αποκλειστικών horror shorts, με στήλες για τα DVD movies (στο χώρο του horror επιβάλλεται), με ειδικές αναφορές στον Ασιατικο τρόμο, τις ανεξάρτητες παραγωγές, τα διεθνή φεστιβάλ, τα event, τα πάντα.

    Αρχισυντάκτης και σε αυτό θα είμαι εγώ, ο Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς, ένας φανατικός των horror ταινιών και λάτρης του ανεξήγητου.

    Φυσικά, το FilmBoy δε θα χάσει καθόλου σε ποιότητα και ποσότητα, αλλιώς δε θα είχε κανένα νόημα.
    Αυτό σας το εγγυώμαι εγώ προσωπικά.
    Ίσα ίσα, η δουλειά που γίνεται στο FilmBoy μας έδωσε το δικαίωμα και τη πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε εξίσου αξιόλογα sites.

    Ο σχεδιασμός των δύο αυτών νέων site έχει αρχίσει από τον Απρίλιο, χωρίς καμία επαγγελματική βοήθεια, με τρελά ξενύχτια, αμέτρητα email και με τη πίεση του να κρατήσουμε το FilmBoy στα επίπεδα που βρίσκεται τώρα και να συνεχίζουμε να το μεγαλώνουμε.

    Άλλωστε, ξαναλέω, η επιτυχία του FilmBoy είναι αυτή που τα κάνει όλα εφικτά.

    Το deadline μας λέει ότι τα 2 νέα θεματικά blogs θα κάνουν την εμφάνιση τους στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.

    Εγώ το μόνο που σας υπόσχομαι είναι ότι ο σεβασμός μας προς εσάς τους αναγνώστες του FilmBoy θα είναι ίδιος και στα άλλα 2 blogs.

    Ούτε φτηνά κολπάκια στους τίτλους για να κερδίσουμε επισκέψεις, ούτε αντιγραφές, ούτε στεγνά trailer χωρίς σχολιασμό, ούτε ανακρίβιες στην κριτική ταινιών και με το θάρρος της γνώμης μας, κείμενα με άποψη, με γνώση και με σεβασμό στη νοημοσύνη όλων σας.

    Περισσότερα – όπως και τα ονόματα των νέων blogs – θα είμαστε σε θέση να σας πούμε πολύ σύντομα.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 2 Νέα θεματικά sites για το κινηματογράφο από τους συντάκτες του FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top