F Comic Con 2011: Ίσως και να είναι καλό το Ghost Rider: Spirit of Vengeance - FilmBoy Comic Con 2011: Ίσως και να είναι καλό το Ghost Rider: Spirit of Vengeance - FilmBoy
  • Latest News

    Comic Con 2011: Ίσως και να είναι καλό το Ghost Rider: Spirit of Vengeance

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Την τελευταία φορά που το δίδυμο Mark Neveldine και Brian Taylor συνεργάστηκαν με έναν action hero ηθοποιό, είχαμε το αριστουργηματικά τρελό/τρελά αριστουργηματικό “Crank”.

    Για να δούμε πως θα τα πάνε στη συνεργασία τους με τον Nicholas Cage στο sequel του Ghost Rider, “Ghost Rider: Spirit of Vengeance”!

    Και για του λόγου το αληθές, στο panel της ταινίας στο Comic-Con έδειξαν σχετικό footage από την ταινία και τα γυρίσματα.

    Από ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν κι εδώ την πεπατημένη, προσπαθώντας να αντισταθμίσουν όσο μπορούν την απαξίωση του κοινού για το πρώτο μέρος.

    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ...



    ...οι σκηνοθέτες να ακολουθούν με roller blades τις μηχανές που τρέχουν, για να βγάλουν τα καλύτερα δυνατά πλάνα από τις σκηνές.

    Ή το στυλ με τις πολλαπλές - και μερικές φορές και άκυρες - γωνίες λήψης επίσης έχει ακολουθηθεί.

    Μάλλον θέλουν να κάνουν την ταινία όσο πιο τρελή και βιντεοκλιπίστικη γίνεται.

    Στο ρόλο του Johnny Blaze για ακόμα μια φορά ο Cage όπως προείπα, χωρίς όμως την λατίνα θεά Eva Mendes στο πλάι του. 


    Αυτή τη φορά, αντί για κασκαντέρ πίσω από τον ‘Καβαλάρη Φάντασμα’, θα είναι ο ίδιος ο ηθοποιός, ο οποίος είπε ότι μελέτησε κινησιολογία διάφορων ζώων για να δώσει νέα στοιχεία στην αποτύπωση του δαίμονα.

    Σύμφωνα με αυτούς που είδαν το υλικό, ο δαίμονας είναι αρκετά …‘δαιμονικός’ και όχι για γέλια, όπως στο προηγούμενο film, και θα τον δούμε να βγάζει φωτιές από όλες τις μεριές!

    Μαζί με τον Cage, θα εμφανιστούν στην ταινία ο Idris Elba, ο οποίος χρειάστηκε να ξανακαβαλήσει μηχανή μετά από χρόνια, ο Johnny Whitworth που θα ενσαρκώνει τον κακό της υπόθεσης και θα δούμε και τον Christopher Lambert σε ρόλο μοναχού, ο οποίος αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι του και να ξαναμάθει ξιφασκία (μετά από 25 χρόνια πόσο να τα θυμάται πια ο Highlander!).

    Η υπόθεση θέλει τον Johnny Blaze, χρόνια αργότερα από την πρώτη ταινία, να έχει απομονωθεί κάπου στην Ανατολική Ευρώπη, όταν μια αδελφότητα μοναχών του ζητά να επανέλθει στη δράση.

    Το σενάριο υπογράφει ο David S. Goyer.


    Στη συνέχεια θα δείτε μια συνέντευξη του Nicholas Cage που μιλάει με αρκετό ενθουσιασμό για τη ταινία.

    Ο νέος Ghost Rider θα ‘καβαλήσει’ τις αίθουσες στις 17 Φλεβάρη 2012.

    Let’s Ride!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic Con 2011: Ίσως και να είναι καλό το Ghost Rider: Spirit of Vengeance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top