F Τί κάνει το Hollywood όταν δεν έχει ιδέες: Remake το Wolfman! - FilmBoy Τί κάνει το Hollywood όταν δεν έχει ιδέες: Remake το Wolfman! - FilmBoy
  • Latest News

    Τί κάνει το Hollywood όταν δεν έχει ιδέες: Remake το Wolfman!

    Η Universal βρίσκεται σε δημιουργική ...άνοια.

    Αντί να βρει κάποια νέα ιδέα να δημιουργήσει ένα big-budget φιλμ, τα τζιμάνια που σκέφτονται το μέλλον της εταιρείας θέλουν να κάνουν remake του The Wolfman ...ξανά.

    Ο σεναριογράφος Michael Tabb ήδη δουλεύει ένα σενάριο – το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν sequel του προηγούμενου (μετριότατου) The Wolfman αλλά τελικά θα γίνει ξεχωριστό reboot – το οποίο θα ειναι πιο κοντά στο original του 1941.

    Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές ακόμα δεν υπάρχουν αλλά αφού βγήκε η είδηση, να τα περιμένετε σύντομα.

    Γενικά πάντως, τα remake διάσημων 'Monsters' δεν σκίζουν τα τελευταία χρόνια.

    Το ξεκίνησε ...




    ...ο μεγάλος Francis Ford Coppola με το Dracula και συνέχισε ο Kenneth Branagh με το δικό του Frankenstein (ο μύθος του οποίου ξανάρχεται στην επικαιρότητα) αλλά κανενα από τα δυο δεν ήταν της Universal, η οποία όμως έκανε πολύ καλή δουλειά (εισπρακτικά) με το The Mummy αρκετά χρόνια μετά.

    Όσο για το προπέρσινο The Wolfman, παρά το γεγονός ότι βούτηξε το Όσκαρ καλύτερου make-up, ελπίζω να μην θελήσει κανένας εκεί στο studio να κάνει ανάλογο φιλμ.

    O Wolfman είναι από τους λιγότερο επιθυμητούς monster-guys στο κόσμο -  εκτός αν έχει λεπίδες για νύχια – και το να κάνουν μέτριες εως κακές ταινίες δε το βοηθά καθόλου.
     
    Εσείς τί λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί κάνει το Hollywood όταν δεν έχει ιδέες: Remake το Wolfman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top