F Ήρθε το 1ο επίσημο trailer του The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 - FilmBoy Ήρθε το 1ο επίσημο trailer του The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 - FilmBoy
  • Latest News

    Ήρθε το 1ο επίσημο trailer του The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1

    Η Bella και ο Edward ξόδεψαν τρεις ταινίες για να είναι μαζί και τελικά στη 4η πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, στο γάμο.

    Στο ολοκαίνουργιο trailer του The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 το ζευγάρι στέλνει προσκλητήρια σε όλους (εχθρούς, αντίζηλους ...όλους!) για το ευτυχές γεγονός και η Bella κοιτάει τη κοιλιά της να μεγαλώνει.

    Όπως κάθε φορά το trailer εμφανίστηκε στα MTV Awards με την 'εξυπνάδα' να το βγάλουν στο internet λίγα λεπτά πριν τα βραβεία, για να μην υπάρξει διαρροή από τα κινητά, όπως και πέρυσι.
    Έξυπνο.

    Στο trailer βλέπουμε τη Kristen Stewart να ερωτοτροπεί με τον Robert Pattinson και τον Taylor Lautner να 'αποδέχεται' την ήττα του τρέχοντας στο δάσος (...γυμνός φυσικά) παρακαλώντας να βρει στο δρόμο του κάποια οπαδό του Pattinson!

    Το πρώτο μέρος του Breaking Dawn βγαινει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο 1ο trailer.
    Εντυπώσεις;





    The Twilight Saga - Breaking Dawn: Part I trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ήρθε το 1ο επίσημο trailer του The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top