F Το Paranormal Activity 3 βρήκε σκηνοθέτες 5 μήνες πριν τη πρεμιέρα του! - FilmBoy Το Paranormal Activity 3 βρήκε σκηνοθέτες 5 μήνες πριν τη πρεμιέρα του! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Paranormal Activity 3 βρήκε σκηνοθέτες 5 μήνες πριν τη πρεμιέρα του!

    Παρά το γεγονός ότι η ταινία έχει ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους την 31η Οκτωβρίου του 2011, τίποτα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα για το Paranormal Activity 3.

    Τουλάχιστον από προχθές απέκτησαν σκηνοθέτες και όλοι (στο studio) εύχονται να τρέξουν τα πράγματα για να προλάβουν.

    Πρόκειται για τους Henry Joost και Ariel Schulman, τους δημιουργούς του περσινού Catfish, ένα ημι-ντοκιμαντερίστικο φιλμ για μια σχέση μέσω facebook που αναστάτωσε θετικά το κοινό του Sundance όταν προβλήθηκε εκεί.

    Ακούγεται λογική η ανάθεση σε αυτούς μιας τέτοιου είδους ταινία – για όσους δε γνωρίζουν το Catfish ήταν αρκετά τρομακτικό και θα αναθεωρήσει τον τρόπο που κάνετε ...




    ...chat στο internet - από την άλλη τα Paranormal Activity είναι αρκετά τυποποιημένα και ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν να προσθέσουν (μιλάμε για ακίνητες κάμερες παρακολούθησης, οπότε μάλλον περισσότερη δουλειά θα έχει ο μοντέρ παρά ο σκηνοθέτης).

    Ο σεναριογράφος του Paranormal Activity 2, Christopher B.Landon θα επιστρέψει για το σενάριο (το οποίο δεν το έχει γράψει ακόμα!) και οι Oren Peli και Jason Blum για τη παραγωγή.

    Σιγά σιγά παιδιά, μη βιάζεστε ...

    Και μην εκπλαγείτε αν τελικά δούμε ένα άρπα κόλλα σενάριο που γράφτηκε στο πόδι και μια βιαστικά σκηνοθετημένη ταινία που, 5 μήνες πριν τη πρεμιέρα της υπάρχει μόνο σαν σκέψη!


    * Κυκλοφορούν και στο ελληνικό internet κάτι fan made trailer για το PA 3 που παρουσιάζονται ως το κανονικό trailer.

    Πολύ χαίρομαι γι'αυτό, είναι ένας τρόπος για να καταλάβετε από ποιον αξίζει να ενημερώνεστε στα κινηματογραφικά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Paranormal Activity 3 βρήκε σκηνοθέτες 5 μήνες πριν τη πρεμιέρα του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top