F Το Deadpool έχει σκηνοθέτη - Ο Ryan Reynolds επιστρέφει; - FilmBoy Το Deadpool έχει σκηνοθέτη - Ο Ryan Reynolds επιστρέφει; - FilmBoy
  • Latest News

    Το Deadpool έχει σκηνοθέτη - Ο Ryan Reynolds επιστρέφει;

    Γράφει ο Bustart.

    Λίγο ακόμα να καθυστερούσε η επίσημη ανακοίνωση και θα θεωρούσαμε πως Fox δεν θα προχωρήσει με την spin-off ταινία του Deadpool!

    Ευτυχώς όμως μέσα στον Απρίλιο ανακοινώθηκε πως ο πρωτοεμφανιζόμενος (στην σκηνοθεσία) Tim Miller θα αναλάβει το δύσκολο έργο να μεταφέρει αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα των comics στη μεγάλη οθόνη.

    Ο Tim Miller λοιπόν, που έχει συμμετάσχει στα 2 πρώτα X-Men στο κομμάτι των visual effects, είναι η επιλογή της Fox για να διορθώσει το τεράστιο λάθος που έκανε με το X-Men Origins: Wolverine.

    Ξέρετε, όταν (ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί) μας παρουσίασαν ...




    ...τον ίσως πιο ομιλητικό στα όρια του εκνευριστικού, χαρακτήρα των comics  ...μουγγό!

    Άλλωστε για κάποιο σημαντικό λόγο θα πήρε και το nickname: “Merc with a Mouth”!

    Η επιλογή της Fox σίγουρα έχει σημαντικό ρίσκο.
     

    Όσο ικανοποιημένη και αν ήταν από τη δουλειά του Miller στο κομμάτι των οπτικών εφέ στις 2 ταινίες X-Men που συνεργάστηκαν, η απειρία του τελευταίου – δεν έχει σκηνοθετήσει κάποια ταινία μέχρι τώρα - από τη μία και η κακή ανάμνηση που άφησε στους fans η μεταφορά του Deadpool στο Wolverine από την άλλη, σίγουρα ανεβάζουν τις απαιτήσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

    Πόσο μάλλον αν ούτε και το X-Men: First Class καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι.

    Ο Miller πάντως θα πρέπει να αισθάνεται λίγο πιο σίγουρος με την επιλογή της Fox να αναθέσει το σενάριο στους Rhett Reese και Paul Wernick του φοβερού Zombieland, επιλέγοντας μάλιστα ένα R-rated σενάριο, με όσα ...θετικά συνεπάγεται αυτό.  


    Και στην περίπτωση του Deapool αυτό σημαίνει πολλά:
    «Η ταινία θα είναι 100% reboot του χαρακτήρα…
    Είτε θα προσποιηθούμε πως ότι έγινε στο Wolverine δεν συνέβη ποτέ ή καλύτερα θα το χλευάσουμε, ναι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.
    Το σενάριο είναι τελείως παράφρων, είναι σίγουρα κωμικό...αλλά είναι ένα R-rated σενάριο, οπότε είναι ασεβές και βίαιο.
    Δεν έχει καμιά σχέση με τον (κινηματογραφικό) κόσμο των X-Men».

    Περίπου αυτά είπε η Lauren Shuler-Donner, παραγωγός του X-Men franchise στο σύνολο του.

    Θυμηθείτε και τι γράφαμε πέρσι τον Οκτώβριο σχετικά με το σενάριο του Deadpool, που «υποτίθεται» είχε διαρρεύσει, και νομίζω πως θα συμφωνήσετε ότι η Fox το πηγαίνει καλά μέχρι τώρα:

    «...το σενάριο θα έχει όλα τα στοιχεία που οι fans αγαπούν στο χαρακτήρα του Deadpool - το ασταμάτητο trash-talking του, την τάση για να σπάσει τον fourth wall (δες εδώ τι είναι) και η παντελής έλλειψη ανιδιοτέλειας στο να κάνει τη σωστή πράξη - είναι όλα σωστά δοσμένα από τους σεναριογράφους»

    «...αν θα υπάρχει κάποια σχέση με το “X-Men Origins: Wolverine” και την εκεί εμφάνιση του Deadpool;
    Θα είναι σαν ο χαρακτήρας του Deadpool να υπάρχει σε ένα κόσμο όπου το “Wolverine” είναι ταινία την οποία την έχει δει, και τη μισεί!»

    «...Το σενάριο θα περιέχει πολλές αναφορές τόσο στη ταινία “Wolverine” όσο και στον ίδιο τον Hugh Jackman αυτοπροσώπως!». 

    Θα αναρωτιέστε βέβαια αν ο Ryan Reynolds (ο οποίος χώρισε με αυτήν δίπλα  ...αν το πιστεύετε!) θα γυρίσει να επαναλάβει τον ρόλο του ως Deadpool.

    Αν και έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να συμμετάσχει στο project, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως.

    Κυρίως λόγω των (πιθανών) μελλοντικών του υποχρεώσεων ως Green Lantern για τη Warner.

    Πιθανότητα η Fox θα περιμένει λίγο ακόμα τον Reynolds (ειδικά αν κάνει επιτυχία με το Green Lantern) πριν ξεκινήσει και επίσημα την παραγωγή του Deadpool.
    Ποιος δε θέλει άλλωστε κάποιον star στη ταινία του;

    ΥΓ. Μόλις σήμερα κέρδισα στο ebay δύο τεύχη από τη σειρά “Cable & Deadpool” που μου έλειπαν.
    Κανείς παιδιά που να έχει τεύχη της σειράς για ολιγοήμερο δανεισμό;;;;;;;;;;;;
    Για να την διαβάσω ολοκληρωμένη!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Deadpool έχει σκηνοθέτη - Ο Ryan Reynolds επιστρέφει; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top