F Ο David Slade μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο Daredevil - FilmBoy Ο David Slade μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο Daredevil - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Slade μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο Daredevil

    Γράφει ο Bustart.

    Το reboot του Daredevil φαίνεται πως συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και περαιτέρω καθυστερήσεις, καθώς ο σκηνοθέτης του, David Slade (30 Days of Night) μας έδωσε μερικές καινούργιες πληροφορίες μέσω του Twitter του.

    Να σας θυμίσουμε πως εξαιτίας της απόφασης του Arronofsky να εγκαταλείψει το Wolverine 2 (επίσης της Fox), υπήρχαν φήμες πως ίσως ο Slade αναλάμβανε το project.

    Τελικά, όπως αποδείχτηκε ,έμεινε πιστός στον “Man without fear”, μάλιστα φαίνεται και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τη καινούργια ταινία!

    Τι μας είπε (μέσω του twitt του) λοιπόν ο Slade;
    Διαβάστε (σε άψογη μετάφραση παρακαλώ!) παρακάτω:

    «Χωρίς να πω κάτι που είναι εμπιστευτικό, ναι έχουμε ένα σπουδαίο προσχέδιο για μια δυνατή ταινία που θα βασίζεται πρώτα στον χαρακτήρα του κ. Matt Murdock.

    Δεν θα έχει καμιά σχέση με τη προηγούμενη ταινία Daredevil.
    Είμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια της παραγωγής και δεν έχουμε συζητήσει το οτιδήποτε για το cast».

    Οπότε να υποθέσουμε πως τα ονόματα των Robert Pattinson και Garret Hedlund, που έπαιζαν το τελευταίο διάστημα στο internet ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ben Affleck (ναι, ξεχάσαμε να σας ενημερώσουμε, δεν θα συμμετέχει στο reboot) ήταν απλώς φήμες και τίποτα παραπάνω;

    Τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει η Fox προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί, αν θα είναι δηλαδή η καινούργια ταινία reboot ή αντίθετα θα λάβει υπόψη της τα γεγονότα του 1ου Daredevil (όπως φάνηκε στην αρχή να επιθυμεί), είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη.

    Δεν μπορούμε να πούμε πως μας αποκάλυψε και τίποτα σημαντικό ο Slade, αλλά και μόνο που ανέφερε πως η παραγωγή του καινούργιου Daredevil (που καθυστέρησε σημαντικά) συνεχίζεται κανονικά, είναι σημαντική είδηση από μόνη της.

    Τι άλλο ανέβασε στο Twitter του ο David Slade; 


    Βασικά επιβεβαίωσε πως δεν έχει καμιά σχέση ούτε με το επίσης πολύπαθο Deadpool αλλά και με το Wolverine 2, αν και εξέφρασε την περιέργεια του για το τι θα γίνει τελικά με αυτές τις 2 ταινίες και ειδικά για το νέο Wolverine.

    Το Deadpool ήταν αρχικά να το σκηνοθετήσει ο Robert Rodriguez, αλλά προτίμησε να αφοσιωθεί στο δικό του Spy Kids 4 και τελικά η Fox (που έχει και εδώ τα δικαιώματα) το ανέθεσε στον Tim Miller.

    Αλλά για αυτό θα τα πούμε στο επόμενο post.

    Όσο για το Wolverine 2, φαίνεται πως ο Hugh Jackman θα πρέπει να περιμένει κι άλλο για να βρει σκηνοθέτη το project μετά τη φυγή του φίλου του Darren Arronofsky για προσωπικούς λόγους.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Slade μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο Daredevil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top