F Ο Darren Aronofsky φεύγει από το νέο Wolverine! - FilmBoy Ο Darren Aronofsky φεύγει από το νέο Wolverine! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Darren Aronofsky φεύγει από το νέο Wolverine!

    Γράφει ο Bustart.

    Όσο κράτησε η χαρά μας, κράτησε.
    Η Fox και ο Darren Aronofsky δε θα καταφέρουν τελικά να συνεργαστούν αυτή τη φορά (έχουν κάνει μαζί το The Wrestler και το Black Swan) στο sequel του Wolverine.

    Και πριν αρχίσουν οι φήμες να τρέχουν πιο γρήγορα και από το Internet για τους λόγους της αποχώρησης του Aronofsky από τη καρέκλα του σκηνοθέτη, ας δώσουμε τις επίσημες ανακοινώσεις:

    «Καθώς συζητούσα με τους συνεργάτες μου στην Fox για το Wolverine 2 και για το πώς θα φτιάξουμε τη ταινία, συνειδητοποίησα πως η παραγωγή του The Wolverine θα με ανάγκαζε να μείνω εκτός Αμερικής για περίπου έναν χρόνο.

    Και δεν είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή να μείνω για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από την οικογένεια μου.

    Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δε θα μπορέσω να συνεχίσω στο project καθώς έχουμε ένα φανταστικό σενάριο και περίμενα πάρα πολύ να συνεργαστώ ξανά με τον φίλο μου Hugh Jackman.»

    Με τα παραπάνω λόγια ο Aronofsky χρύσωσε  κάπως το χάπι της αποχώρησης του από το project.

    Η αλήθεια είναι πάντως πως ...




    ...ο Aronofsky χώρισε πρόσφατα ή χωρίζει τελοσπάντων με τη γυναίκα του και έχει μπροστά του δικαστήριο σχετικά με τη κηδεμονία του γιού τους.

    Και ίσως να μην θέλει να ρισκάρει να βρίσκεται εκτός Αμερικής (καθώς το Wolverine 2 επρόκειτο να γυριστεί στην Ιαπωνία) ενόσω θα τρέχουν τα δικαστήρια.

    Από τη πλευρά της η Fox, θέλοντας η κουβέντα να φύγει γρήγορα από τους λόγους που οδήγησαν τον Aronofsky στην απόφαση του αυτή (η παραπάνω ανακοίνωση είναι απλά η επίσημη δήλωση), διαβεβαίωσε (τους fan) πως είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο The Wolverine:

    «Είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι που ο Darren δε θα κάνει το The Wolverine αλλά σεβόμαστε απόλυτα τους λόγους του.

    Άλλωστε έχουμε συνεργαστεί μαζί στο “The Wrestler” και στο “Black Swan” και ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλος σκηνοθέτης είναι και περιμένουμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.

    Θέλουμε όμως να σας ενημερώσουμε πως τόσο εμείς εδώ στη Fox όσο και ο Hugh Jackman είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να γυρίσουμε το “The Wolverine.
    Θα ανασυνταχθούμε άμεσα και θα προχωρήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από εδώ και πέρα.»

    Σίγουρα είναι κρίμα που ο Aronofsky δε θα σκηνοθετήσει τελικά το sequel του Wolverine.

    Προς στιγμήν όλα φαίνονταν ιδανικά για (εμάς) τους fan των comic και δη του Weapon X.

    Από τη μία η ανάθεση του σεναρίου στον βραβευμένο με Oscar Christopher McQuarrie (The Usual Suspects) γέννησε τις πρώτες προσδοκίες για κάτι καλό και με την ανακοίνωση ότι ο Darren Aronofsky τελικά θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία ήρθε κι έδεσε το γλυκό!

    Τι καλύτερο λοιπόν από 2 οσκαρικούς δημιουργούς στο τιμόνι του Wolverine 2;

    Και ενώ όλοι περιμέναμε μια ταινία του επιπέδου του Batman Begins, με έναν πασίγνωστο superhero, τελικά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό!

    Too bad, next time maybe Wolverine…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Darren Aronofsky φεύγει από το νέο Wolverine! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top