F Ο David Slade του Eclipse στο reboot του Daredevil; - FilmBoy Ο David Slade του Eclipse στο reboot του Daredevil; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Slade του Eclipse στο reboot του Daredevil;

    Γράφει ο Bustart.

    H 20th Century Fox  βάζει μπροστά τα σχέδια της για το reboot του Daredevil.  
    Και η αλήθεια είναι πως πέρασε καιρός.
    Πολύς καιρός για την ακρίβεια.

    Ήδη 8 χρόνια έχουν περάσει από τη πρώτη και τραυματική εμπειρία μας με τη κινηματογραφική εκδοχή του Man Without Fear.

    Βέβαια μπορεί το πράγμα να ξανά μπλέξει μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Aronofsky από τη καρέκλα του σκηνοθέτη του Wolverine 2 


    Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

    Η Fox έχει καταλήξει φαίνεται στο όνομα του David Slade (Eclipse και 30 Days of Night, τι ωραία ταινία) για να σκηνοθετήσει το εν λόγω reboot.

    Ο Slade ήταν παρεμπίπτοντος κι ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για να αναλάβει το sequel του Wolverine 2 της ίδιας (αρχίζει και ξετυλίγεται το παρασκήνιο).

    Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, αλλά σύντομα θα πρέπει η Fox να ξεκινήσει και επίσημα την παραγωγή της ταινίας διότι κινδυνεύει τα χάσει τα δικαιώματα.

    Το σενάριο της ταινίας έχει ανατεθεί στον David Scarpa (The Day the Earth Stood Still).

    Φυσικά και η Fox θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Sony και Columbia με τα καινούργια Spiderman και Ghost Rider αντίστοιχα, και το budget της καινούργιας ταινίας θα είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με τη 1η.

    Και μαντέψτε, θα είναι και αυτή πιο σκοτεινή και πιο real life, ενώ (και αυτό είναι καλό) θα είναι πιο κοντά στην ιστορία των comics του Daredevil.

    Την 1η ταινία να θυμίσουμε είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Mark Steven Johnson, ο οποίος κατέχει την «διάκριση» της καταστροφής 2 comic heroes μέσα σε 4 χρόνια, καθώς είχε σκηνοθετήσει (και γράψει) και το 1ο Ghost Rider!  


    Φαίνεται εκεί στην Columbia Pictures (που έχει τα δικαιώματα του Ghost Rider) ή έπασχαν από μυωπία ή ήταν κάπου αλλού όταν βγήκε το Daredevil στις αίθουσες!

    Κάπου εδώ όμως εμπλέκεται και η αποχώρηση του Aronofsky από το stuff του Wolverine 2.

    Από τη μία το συγκεκριμένο project είναι μεγαλύτερης σημασίας για τη Fox (πόσο μάλλον από τη στιγμή που ετοιμάζονταν για τα γυρίσματα) και από την άλλη το όνομα του David Slade είχε παίξει πολύ έντονα για το καινούργιο Wolverine, προτού τελικά η Fox καταλήξει και συμφωνήσει με τον Aronofsky.

    Ήδη οι φήμες αρχίζουν και οργιάζουν στο Internet στο ότι είναι πιθανό ο Slade να αφήσει το Daredevil για τα μάτια του Wolverine.

    Βέβαια έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα για να αντικαταστήσουν τον Aronofsky (όπως αυτό του Brian Singer, σκηνοθέτη των δύο πρώτων X-Men) αλλά θα ασχοληθούμε περισσοτέρο όταν θα υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

    Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις που φαίνεται ότι θα τρέξουν το επόμενο διάστημα!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Slade του Eclipse στο reboot του Daredevil; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top