F Cannes 2011: Σκηνή από το Drive με τον Ryan Gosling στο τιμόνι - FilmBoy Cannes 2011: Σκηνή από το Drive με τον Ryan Gosling στο τιμόνι - FilmBoy
  • Latest News

    Cannes 2011: Σκηνή από το Drive με τον Ryan Gosling στο τιμόνι

    Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα.

    Από τις πιο αναμενόμενες ταινίες στο διαγωνιστικό τμήμα του φετινού φεστιβάλ των Κανών αποτελεί μάλλον το Drive του Nicolas Winding Refn.

    Εκτός των άλλων, η ταινία είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τον Ryan Gosling στο φεστιβάλ με ...ναυτικό λουκ.

    Το στόρι έχει ως εξής:
    Ένας κασκαντέρ του Hollywood (Gosling) εργάζεται στη δεύτερη δουλειά του ως οδηγός διαφυγής σε ανθρώπους του υποκόσμου αλλά γίνεται στόχος κάποιων από τους πιο επικίνδυνους τύπους του LA όταν βοηθάει το σύζυγο της όμορφης γειτόνισσας (Carey Mulligan).

    Ένα κλιπάκι 2 λεπτών έφτασε στα χέρια μας και αυτό που σίγουρα θα διαπιστώσετε είναι ότι ο Δανός Refn αυτή τη φορά αλλάζει λίγο την οπτική γωνία που μέχρι τώρα συνήθιζε να μας δίνει στις ταινίες του και βλέπουμε ότι ο μινιμαλισμός του επιτέλους ευδοκιμεί ...σε αντίθεση με το άθλιο Valhalla Rising.

    Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το project στις αρχές του 2008, σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο  Neil Marshall (Centurion), παραγωγός η Universal και πρωταγωνιστής ο Hugh Jackman.

    Αντί λοιπόν για τη mainstream αμερικανιά που - δε λέω - πάντα χρειάζεται, έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.

    Για να δούμε....




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cannes 2011: Σκηνή από το Drive με τον Ryan Gosling στο τιμόνι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top