F Update: Οι πρώτες επίσημες εικόνες από το remake του Fright Night - FilmBoy Update: Οι πρώτες επίσημες εικόνες από το remake του Fright Night - FilmBoy
  • Latest News

    Update: Οι πρώτες επίσημες εικόνες από το remake του Fright Night

    Update: Οι χθεσινές εικόνες ήταν σε μικρή ανάλυση αλλά μόλις κυκλοφόρησαν περισσότερες και σε πολύ καλή ποιότητα.

    Λογικά θα δούμε κάποιο trailer σύντομα, προς το παρόν όμως έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες από το remake του Fright Night της Dream Works, σε σκηνοθεσία Craig Gillespie.

    Το FilmBoy αγαπάει αυτό το φιλμ και στις Σκηνές που Αγαπήσαμε το τιμήσαμε με μια χαρακτηριστική σκηνή, που θα πρέπει να δουν οι νεότεροι.

    Αφού είναι remake, όλοι ξέρουμε το στόρι πάνω κάτω αλλά οι φωτογραφίες μας επιβεβαιώνουν ότι ο Colin Farrell είναι βαμπίρ.

    Τον βλέπουμε να στριμώχνει τον Charlie Brewster που τον υποδύεται ο Anton Yelchin (ο οποίος θα παίξει και τον αγαπημένο μου λογοτεχνικό ήρωα, τον Odd Thomas στη μεταφορά των βιβλίων του καλύτερου στο είδος του Dean Koontz, αλλά θα επανέλθω για αυτό).

    Εκτός από τον Colin Farrell, στις εικόνες που έβγαλε το Moviefone βλέπουμε την Imogen Poots με τον Christopher Mintz-Plasse.

    Στη συνέχεια οι 8 πρώτες επίσημες εικόνες από το remake του Fright Night, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου 2011.
    Ανυπομονεί κανείς;












    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Update: Οι πρώτες επίσημες εικόνες από το remake του Fright Night Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top