F Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel του Silent Hill κι έχουμε την 1η εικόνα - FilmBoy Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel του Silent Hill κι έχουμε την 1η εικόνα - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel του Silent Hill κι έχουμε την 1η εικόνα

    Η φωτογραφία επάνω (και ολόκληρη κάτω) είναι η 1η επίσημη από τα γυρίσματα του sequel του Silent Hill.

    Ποιο sequel, θα μου πείτε, αυτό που γράψαμε πρόπερσι ότι θα άρχιζε γυρίσματα μέσα στο 2010 και έκτοτε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση;

    Όπως ανακοινώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, το Silent Hill: Revelation 3D (αυτός είναι ο τίτλος) άρχισε γυρίσματα χθες στο Toronto του Καναδά υπό της σκηνοθετικές οδηγίες του Michael J.Bassett του Solomon Kane και για να πειστούμε, βγήκε στη κυκλοφορία η παραπάνω φωτο.

    Σε αυτή βλέπουμε τη πρωταγωνίστρια Adelaide Clemens, μια ανερχόμενη ηθοποιός που την είδαμε στο Wolverine και πρόκειται να τη δούμε και στο Mad Max: Fury Road (αν και όποτε γίνει).

    Μαζί της θα είναι ο Βρετανός Kit Harington (του Game of Thrones).

    Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται και το στόρι της ταινίας:

    Για πολλά χρόνια η Heather Mason (Clemens) και ο πατέρας της ήταν κυνηγημένοι από σκοτεινές δυνάμεις που δεν καταλάβαιναν.

    Τώρα, στα 18α γενέθλια της, η Heather στοιχειώνεται από εφιάλτες και η εξαφάνιση του πατέρα της, της αποκαλύπτουν ότι ίσως δεν είναι αυτή που νόμιζε.

    Οι αποκαλύψεις τη τραβάνε βαθύτερα σε έναν δαιμονικό κόσμο που την απειλεί να την κρατήσει για πάντα στο Silent Hill.


    Το πρώτο το 2006 βασίστηκε στο ομότιτλο video game και ειδικά αυτό φαίνεται να μοιάζει πολύ με το στόρι στο video game 'Silent Hill 3'.

    Επειδή όμως στη ταινία πολλοί χαρακτήρες έχουν πεθάνει, αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτή η ταινία θα στέκεται μάλλον ως ξεχωριστή ιστορία στη στοιχειωμένη πόλη του Silent Hill παρά ως ένα απευθείας sequel.

    Θα δούμε.
    Πάντως είναι από τις ταινίες που θα περιμένουμε με μια κάποια αγωνία.

    Σωστά;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel του Silent Hill κι έχουμε την 1η εικόνα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top