F Αχρείαστων sequel συνέχεια: Dumb & Dumber, Bodyguard, Tomb Raider - FilmBoy Αχρείαστων sequel συνέχεια: Dumb & Dumber, Bodyguard, Tomb Raider - FilmBoy
  • Latest News

    Αχρείαστων sequel συνέχεια: Dumb & Dumber, Bodyguard, Tomb Raider

    Πριν λίγες μέρες αναθεματίζαμε το Hollywood λόγω του ρεκόρ των sequels που θα σπάσει αυτή τη χρονιά αλλά όσο διαβάζω τις ειδήσεις που έρχονται από κει κάτω, τόσο σκέφτομαι ότι ίσως να πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι γιατί υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

    Αν σας πω τι έρχεται ...

    Κατ’ αρχας, ας ξεκινήσουμε με το λιγότερο κακό, τους αδερφούς Farrelly των οποίων το Hall Pass μόλις άνοιξε στην Αμερική και που ακόμα προσπαθούν να ολοκληρώσουν το cast στην επόμενη ταινία του που θα είναι The Three Stooges.

    Μιλώντας όμως στο Moviehole, ο Bobby Farrelly αποκάλυψε ότι τα αδέρφια σκέφτονται να κάνουν το sequel του Dumb & Dumber, τη τρελή κωμωδία του 1994 με τους Jeff Daniels και Jim Carrey:




    Αν μπορέσουμε να φέρουμε ξανά μαζί τον Jim και τον Jeff, ίσως αξίζει το κόπο να το κάνουμε γι’αυτό και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης.

    Σκεφτόμαστε ότι θα είχε ενδιαφέρον αν βλέπαμε τους δυο ηρωες μετά από 20 χρόνια και τι έκαναν με τη ζωή τους.

    Δεν έχω καμία ιδιαίτερη ένσταση για αυτό το sequel, φυσικά με αυτούς τους δυο ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω πολύ καλά και χωρίς αυτό.

    Σίγουρα θα ζούσα και καλύτερα αν δε διάβαζα ότι ετοιμάζονται ταινίες (ναι, πληθυντικός) με ηρωίδα τη Lara Croft του Tomb Raider.

    Η εταιρεία παραγωγής GK Films – η ίδια που χρηματοδότησε το The Tourist – ετοιμάζεται ήδη για το reboot του Tomb Raider κατά το 2013.

    Με επίσημη ανακοίνωση μάλιστα η εταιρεία αναφέρει ότι ‘...οι ταινίες θα δημιουργήσουν νέες περιπέτειες για μια νεαρή και δυναμική Lara Croft.

    Άρα, τέλος η Angelina Jolie, σωστά;

    Λογικά θα πάμε σε μια πιο άσημη και πιο φτηνή ηθοποιό ...και φυσικά νεαρότερη από τη Jolie.

    Για όσους αναρωτιούνται πού είναι η Paramount που θα έπρεπε να έχει το πρώτο λόγο καθώς εκείνη έκανε τα δυο προηγούμενα φιλμ, να πω ότι τα δικαιώματα επέστρεψαν στην εταιρεία του video game Eidos και με την ευκαιρία του ενδιαφέροντος από τη GK Films, η Eidos φέρεται να έχει επίσης στα σκαριά ένα prequel του παιχνιδιού.

    Τα χειρότερα σας τα άφησα για το τέλος. 


    Μας αρέσει η όχι, το The Bodyguard του 1992 ήταν μεγάλο εισπρακτικό hit στις μέρες του, όταν τα $121 εκατομμύρια ήταν πολλά λεφτά.

    Θυμάστε, οι μαγικές ερμηνευτικές στιγμές της Whitney Houston και του Kevin Costner ...

    Κάποιοι στο Hollywood πιστεύουν ότι αυτό αξίζει να γίνει sequel ή remake.

    Επιτρέψτε μου να σας πω πως δουλεύει όλο αυτό το κολπάκι.

    Προφανώς υπάρχει στα χέρια τους ένα σενάριο για έναν σωματοφύλακα.

    Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν να το κάνουν, χωρίς να το ονομάσουν remake, αλλά ...δε θα γράφαμε τώρα στην Ελλάδα την είδηση για τη ταινία τους τόσο νωρίς, σωστά;

    Όπως καταλαβαίνετε δεν τρελαίνομαι για καμία από τις 3 παραπάνω ταινίες αλλά εγώ δε μετράω.

    Αυτό που μετράει και είναι λυπηρό είναι ότι αρχίσαμε να γράφουμε τρία τρία τα επερχόμενα sequel!
    Κατάντια.   
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αχρείαστων sequel συνέχεια: Dumb & Dumber, Bodyguard, Tomb Raider Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top