F Το Midnight in Paris του Woody Allen αποκαλύπτεται με το 1ο trailer και poster - FilmBoy Το Midnight in Paris του Woody Allen αποκαλύπτεται με το 1ο trailer και poster - FilmBoy
  • Latest News

    Το Midnight in Paris του Woody Allen αποκαλύπτεται με το 1ο trailer και poster

    Πιστός στο ετήσιο ραντεβού με εμάς τους φανς, ο Woody Allen αποκαλύπτει σήμερα τη νέα του ταινία Midnight in Paris με ένα ιντριγκαδόρικο trailer κι ένα πολύ όμορφο poster.

    Ακόμα και όσοι δε συμπαθούν το έργο του θα πρέπει να παραδεχτούν ότι οι ταινίες του μοιάζουν ιδιαίτερες (και είναι), οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν είναι ακαταμάχητες (αλλά ποιος δεν λατρεύει τη Rachel ήδη;) και κανείς ηθοποιός δεν του λέει όχι όσο busy και να είναι και όσο μικρό ρόλο κι αν έχει.

    Αρκεί να σας πω το cast του Midnight in Paris:
    Owen Wilson, Rachel McAdams, Michael Sheen, Marion Cotillard, Adrien Brody, Kathy Bates, Tom Hiddleston και Lea Seydoux.

    Η 41η ταινία του Woody Allen θα ανοίξει το φεστιβάλ των Καννών το Μάη και δεν είναι τυχαίο το γαλλικό έδαφος  ...’αφού πρόκειται για ένα love letter στο Παρίσι!’ όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου.

    Η Sony Classics θα το βγάλει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Μαΐου.

    Δείτε το 1ο trailer και το poster και αφήστε τα σχόλια σας. 

     




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Midnight in Paris του Woody Allen αποκαλύπτεται με το 1ο trailer και poster Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top