F Η MGM ζωντανεύει τον τρομακτικό Chucky με το reboot του Child's Play - FilmBoy Η MGM ζωντανεύει τον τρομακτικό Chucky με το reboot του Child's Play - FilmBoy
  • Latest News

    Η MGM ζωντανεύει τον τρομακτικό Chucky με το reboot του Child's Play

    Τα τελευταία χρόνια είδαμε reboots από τα Halloween, The Texas Chainsaw Massacre, A Nightmare on Elm Street και Friday the 13th, έτσι φυσιολογικό ήταν να πάρει σειρά το Child’s Play.

    Το horror franchise με τον Chucky, τη κούκλα με τα δολοφονικά ένστικτα ξεκίνησε το 1988 και απέκτησε 4 sequels τοποθετώντας τον στο πάνθεον των πιο αιμοβόρων κακών του σινεμά.

    Οι πρώτες φήμες για ένα remake άρχισαν το 2007 και τώρα, σύμφωνα με το Movieweb, υπάρχει πλέον συμφωνία της MGM (που έκανε το 1ο φιλμ) και της Universal (που έκανε τα sequels) με την πρώτη να προχωρά σε ένα λιγότερο κωμικό και περισσότερο σκοτεινό reboot.

    Η MGM και η Universal στοχεύουν να ξεκινήσουν τη παραγωγή μέχρι ...




    ...το τέλος της χρονιάς για να βγει η ταινία μέσα στο 2012.

    Ο Brad Dourif έχει ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει ως η φωνή του Chucky, σε ένα σενάριο του πατέρα του franchise, Don Mancini ο οποίος ίσως και να το σκηνοθετήσει.

    Ο ίδιος ο Mancini – που έγραψε και τα 5 φιλμ, έκανε τη παραγωγή στο 4ο (Bride of Chucky) και σκηνοθέτησε το 5ο (Seed of Chucky) – λέει:


    Ο στόχος μας είναι να το ξανακάνουμε τρομακτικό.
    Αφού εξαντλήσαμε, επιτυχημένα θαρρώ, τα κωμικά στοιχεία αυτής της ιδέας στα δυο τελευταία φιλμ, οι φανς μας λένε ότι θέλουν να τρομάξουν ξανά.
    Και αυτό θα κάνουμε.

    Η αλήθεια είναι ότι στη Νύφη (το 5ο δεν το έχω δει, βοηθήστε με) πιο πολύ γελάς παρά φοβάσαι αλλά το 1ο φιλμ ήταν από τα πιο scary της δεκαετίας.

    Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μπορέσουν να αναπτύξουν την ιδέα της κούκλας στην εποχή της τεχνολογίας και των video games.

    Πιστεύετε ότι το Child’s Play αξίζει ένα reboot;
    Το θεωρείται κι εσείς classic ή είμαι μόνο εγώ; 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η MGM ζωντανεύει τον τρομακτικό Chucky με το reboot του Child's Play Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top