F Όλα τα νέα ντοκιμαντέρ στο FilmBoy! - FilmBoy Όλα τα νέα ντοκιμαντέρ στο FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα τα νέα ντοκιμαντέρ στο FilmBoy!

    Ξέρετε ότι το FilmBoy είναι ανοιχτό σε κάθε νέα συνεργασία - ίσως όχι όσο ανοιχτό ήταν παλιά εξ αιτίας κάποιων πολύ ...περαστικών πρόσφατων συνεργατών – αλλά για τη συγκεκριμένη είμαι πολύ περήφανος.

    Από σήμερα τα πιο πρόσφατα ντοκιμαντέρ θα παρουσιάζονται από έναν πιστό οπαδό του είδους αλλά κυρίως έναν γνήσιο doc-enthusiast που ψάχναμε να συμπληρώσει το Team.


    Ας τον καλωσορίσουμε όπως εμείς ξέρουμε.     


    Ο Γαβριήλ Χαρίτος στο Δημοτικό έγραφε την εφημερίδα της τάξης του και τσέπωνε το χαρτζιλίκι του.

    Όταν πήγε Γυμνάσιο μαγνητοσκοπούσε τους πάντες και τα πάντα με μία ασήκωτη βιντεοκάμερα Panasonic σε κασέτες VHS.

    Τελικά έγινε δικηγόρος, ζει στη Ρόδο και ζει απ'αυτό, αλλά τα τελευταία χρόνια θυμήθηκε ξανά τα παλιά...

    Το μπλογκ του alloukiallou.blogspot.com είναι η ενήλικη  "εφημερίδα" του, οι ειδησεογραφικές του αναζητήσεις δημοσιεύονται στο ενημερωτικό πόρταλ www.theinsider.gr και τα διαφημιστικά σποτάκια που γυρίζει με τους φίλους του έχουν απήχηση στο ίντερνετ, στα τοπικά Ροδιακά  τηλεοπτικά κανάλια, ενώ κάποια από αυτά προβλήθηκαν στο Κανάλι της Βουλής.

    Μεγάλη του αγάπη: τα ντοκυμαντέρ - ενώ συγχρόνως βαριέται τη μυθοπλασία όσο δεν φαντάζεστε.

    Μεγάλο σχολείο: η ερασιτεχνική του απασχόληση ως υπεύθυνος επικοινωνίας και ηλεκτρονικής ενημέρωσης για την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης του από το 2007 έως τα μέσα του 2008.

    Μέσα σε εκείνη τη σύντομη περίοδο διοργάνωσε το πρώτο Διήμερο Ιρανικού Κινηματογράφου που έγινε ποτέ στη Ρόδο σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιρανικής Πρεσβείας, την ειδική προβολή ταινιών ντοκυμαντέρ πρωτοεμφανιζόμενων αράβων σκηνοθετών σε συνεργασία με το Αραβικό Κέντρο Κινηματογράφου του Αμμάν της Ιορδανίας και με την Κινηματογραφική Λέσχη του Μπαχρέην, την πρωτοποριακή για εκείνα τα χρόνια διαγωνιστική διαδικτυακή προβολή ταινιών animation απ'όλον τον κόσμο και με δική του πρωτοβουλία προβλήθηκαν στην ακριτική Ρόδο οι βραβευμένες ταινίες ελληνικών κινηματογραφικών φεστιβάλ και παράλληλα έφερε ξανά στο προσκήνιο κάτι που η Ρόδος είχε ξεχάσει: το καλό σινεμά. 

    Φαν του φεστιβάλ Ecofilms που γίνεται στη Ρόδο κάθε Ιούνιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η προβολή ντοκυμαντέρ στις αίθουσες δεν είναι απλή υπόθεση.

    Ευτυχώς όμως, υπάρχει και το ίντερνετ..


    Ο Γαβριήλ Χαρίτος έρχεται να εμπλουτίσει το FilmBoy με reviews και previews των νέων ταινιών τεκμηρίωσης - ένα είδος που ολοένα κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού, μέσα σ' έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει.’  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα τα νέα ντοκιμαντέρ στο FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top