F Το FilmBoy στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού της Αθήνας - FilmBoy Το FilmBoy στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού της Αθήνας - FilmBoy
  • Latest News

    Το FilmBoy στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού της Αθήνας

    Μια από τις σημαντικές στιγμές της χρονιάς και μια από τις υποχρεώσεις-χαρές που έχει ένα ελληνικό cine blog, είναι το ετήσιο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας.

    Για 1η χρονιά το FilmBoy θα παρακολουθήσει από πολύ κοντά το 6ο SFF-rated Athens.

    Εγώ και oι συντάκτες του FilmBoy θα δούμε όσες περισσότερες ταινίες είναι δυνατό και θα σας μεταφέρουμε το κλίμα, τα παραλειπόμενα και φυσικά, τις ταινίες του φεστιβάλ.

    Το 6ο SFF-rated Athens έχει φέτος καινούργιο logo, νέο στυλ και μια σημαντική Παγκόσμια Πρεμιέρα.

    Το Πλάσμα που ψιθύριζε στο Σκοτάδι (The Whisperer In Darkness) είναι η νέα ταινία της Εταιρείας Ιστορικής Μελέτης του H.P. Lovecraft (με φεστιβάλ στην Αμερική τον προσεχή Σεπτέμβριο) θα προβληθεί για πρώτη φορά παγκοσμίως παρουσία και του σκηνοθέτη Sean Branney και το FilmBoy θα έχει την 1η κριτική.

    Σημειώστε ότι το βράδυ της Παρασκευής θα υπάρχει μια άτυπη μονομαχία fan films του H.P.Lovecraft και του J.R.R. Tolkien.

    Ολόκληρο το πρόγραμμα καθώς και τις παρουσιάσεις των ταινιών, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

    Ειδικά οι αναγνώστες του FilmBoy (γνωρίζετε πόσο χαιρόμαστε με οτιδήποτε έχει σχέση με fantastic, horror, sci-fi)  θα το χαρούν ιδιαίτερα.

    Στη συνέχεια θα βρείτε εικόνες από κάποιες χαρακτηριστικές ταινίες που θα προβληθούν και που ...θα σας ανοίξουν την όρεξη.

    Θα σας δουμε εκεί.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το FilmBoy στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού της Αθήνας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top