F Η MGM επιστρέφει στη ζωή με τα remakes των Poltergeist και Robocop - FilmBoy Η MGM επιστρέφει στη ζωή με τα remakes των Poltergeist και Robocop - FilmBoy
  • Latest News

    Η MGM επιστρέφει στη ζωή με τα remakes των Poltergeist και Robocop

    Όλοι αισθάνθηκαν χαρούμενοι όταν η MGM έδειξε ότι πατάει ξανά στα πόδια της όταν ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του James Bond για τον Νοέμβριο του 2012, αλλά φαίνεται ότι το ιστορικό studio θέλει να μπει για τα καλά στο κόλπο.

    Για τη μεγάλη της επιστροφή, η MGM είναι έτοιμη να ξαναπιάσει τα παρατημένα remakes/reboots των Poltergeist και Robocop (χωρίς τον κάποτε εμπλεκόμενο Darren Aronofsky).

    Εκτός όμως από αυτά, το studio ενδιαφέρεται να κάνει remake της κωμωδίας του μακαρίτη John Hughes, Mr. Mom του 1983 και του μουσικού φιλμ του 1980 The Idolmaker.

    Το Variety λέει ότι όλα αυτά τα projects είναι στην υψηλή προτεραιότητα των υπευθύνων και ελπίζουν να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα στο cast και τη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Με τον Aronofsky στον νέο Robocop θα είχε το όνομα που ζητούσε, αλλά ...




    ...ο Darren σταμάτησε να το συζητάει και να περιμένει και πήγε να σκηνοθετήσει το sequel του Wolverine, καθώς ζητούσε απεγνωσμένα ένα μεγάλο vblockbuster, όπως ο ίδιος έλεγε).

    Όσο για το Poltergeist, αυτό ακουγόταν από τα μέσα του 2008 και τώρα φαίνεται να μπαίνει στο πρόγραμμα.

    Στην είδηση αναγράφεται ως Poltergeist 4, οπότε σίγουρα δε θα είναι remake αλλά sequel ή reboot.

    Α, ναι...
    Εκτός από remake και reboot, η MGM θέλει να ξαναφέρει, λέει, τον Ηρακλή στη μεγάλη οθόνη!

    Αυτή η ιδέα δουλευόταν καιρό από τη Spyglass Entertainment αλλά τώρα που μπήκε η εταιρεία διευθύνει πλέον τη MGM, το project άλλαξε χέρια.

    Πως τα ακούτε όλα αυτά;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η MGM επιστρέφει στη ζωή με τα remakes των Poltergeist και Robocop Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top