F Ακατάλληλο νέο trailer για την κομεντί No Strings Attached - FilmBoy Ακατάλληλο νέο trailer για την κομεντί No Strings Attached - FilmBoy
  • Latest News

    Ακατάλληλο νέο trailer για την κομεντί No Strings Attached

    Εχουμε πολλά νέα trailer σήμερα – φαίνεται το Hollywood αρχιζει να ξυπνά από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς – αλλά το πιο αστείο είναι το νέο ακατάλληλο trailer του No Strings Attached του Ivan Reitman.

    Η Natalie Portman (είπαμε ειναι η χρονιά της σε όλα τα επίπεδα) παίζει μια γιατρό που κάνει φιλικό σεξ με τον Ashton Kutcher αλλά δε θέλει δεσμεύσεις (υπαρχουν αλήθεια τέτοιες γυναίκες;).

    Το φιλμ αρχικά είχε τον τίτλο Fuckbuddies.

    Φυσικά η Paramount δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα είχε αν εβγαζε στις αίθουσες ταινία με τέτοιο τίτλο, ετσι το άλλαξε στο Friends With Benefits για να το ξαναλλάξει στο πανάσχημο No Strings Attached.

    Ο λόγος που άλλαξε το Friends With Benefits δεν ήταν άλλος από το γεγονός οτι υπήρχε ήδη τέτοια ταινία.

    Αν θυμάστε, μια μέρα μετά τη κυκλοφορία του 1ου trailer του No Strings Attached από τη Paramount, η Screen Gems έβγαλε ένα Ακατάλληλο trailer για το δικό της Friends With Benefits με τον Justin Timberlake και τη Mila Kunis (η οποία by the way χώρισε επιτέλους με τον πιο άσχημο τυπο του Hollywood, τον Macaulay Culkin), το οποίο εχει παρόμοιο θέμα.

    Με τη σειρά της, σήμερα η Paramount έβγαλε το δικό της Ακατάλληλο trailer και φαίνεται καλούτσικο.

    Τί λέτε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ακατάλληλο νέο trailer για την κομεντί No Strings Attached Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top