F Η Mila Kunis στο ακατάλληλο trailer της κομεντί Friends With Benefits - FilmBoy Η Mila Kunis στο ακατάλληλο trailer της κομεντί Friends With Benefits - FilmBoy
  • Latest News

    Η Mila Kunis στο ακατάλληλο trailer της κομεντί Friends With Benefits

    Σχεδόν ΟΛΕΣ οι κωμωδίες της επόμενης χρονιάς έχουν βγάλει trailer τις τελευταίες μέρες και όλες φαίνεται να έχουν παρόμοια θεματική!

    Στο Friends With Benefits πρωταγωνιστούν η Mila Kunis (που δείχνει να έχει πολλούς οπαδούς εδώ στο FilmBoy) και ο Justin Timberlake σαν ένα ζευγάρια που θέλει να κρατήσει τη σχέση τους αποκλειστικά στο σεξ.

    Σας θυμίζει κάτι;

    Όσο κι αν δε το πιστεύετε, η κωμωδία No Strings Attached του Ivan Reitman (της οποίας το trailer είδατε πριν λίγες μέρες) είχε σαν αρχικό τίτλο ...Friends With Benefits!

    Φαντάζομαι ότι όλα εξαρτώνται από το πιο ζευγάρι θέλετε να δείτε στην οθόνη, τη Natalie Portman με τον Ashton Kutcher ή τη Mila Kunis με τον Justin Timberlake;

    Κυκλοφόρησε λοιπόν το 1ο ακατάλληλο trailer του Friends With Benefits και θα σας αρέσει παααρα πολύ αν θεωρείτε αστείο το να τραγουδά ο Justin το Third Eye Blind όσο βρίσκεται ...χαμηλά στη Kunis!

    Σκηνοθετεί ο Will Gluck (που έκανε το Easy A που θα κάνουμε preview συντόμως) και παίζουν ακόμη ο Woody Harrelson, η Emma Stone και η Patricia Clarkson.

    Αργεί πάντως πολύ ακόμα, καθώς η πρεμιέρα θα γίνει στα τέλη του Ιουλίου 2011.

    Εσείς ποιο από τα δυο ζευγάρια θα προτιμήσετε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Mila Kunis στο ακατάλληλο trailer της κομεντί Friends With Benefits Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top