F Η Natalie Portman κι ο Ashton Kutcher στο trailer της κομεντί No Strings Attached - FilmBoy Η Natalie Portman κι ο Ashton Kutcher στο trailer της κομεντί No Strings Attached - FilmBoy
  • Latest News

    Η Natalie Portman κι ο Ashton Kutcher στο trailer της κομεντί No Strings Attached

    Η Natalie Portman σε sex comedy;
    Αυτό μόνο μου φτάνει, είμαι μέσα.
    Αλλά όχι με τον Ashton Kuutcher βρε παιδιά.

    Η Paramount έβγαλε στη κυκλοφορία μόλις πριν λίγες ώρες το 1ο  επίσημο trailer της ρομαντικής κομεντί No Strings Attached του θρυλικού Ivan Reitman με τους δυο προαναφερόμενους ως ένα ζευγάρι που προσπαθεί ‘...να κρατήσει τη σχέση τους εντελώς σαρκική.

    Στο cast είναι ακόμη ο Cary Elwes, ο Kevin Kline και η Lake Bell.

    Εντάξει, δε φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από μια σεξοκομεντί της σειράς, αλλά η παρουσία της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ του FilmBoy υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του δημιουργού των Ghostbusters (κι ας έχει να κάνει ταινία 5 χρόνια σχεδόν, από το μέτριο My Super Ex-Girlfriend) μου είναι αρκετή, κι ας φαίνεται εντελώς αταίριαστο ζευγάρι με τον Ashton Kutcher.

    Και τώρα που βλέπω προσεχτικά το trailer, ίσως να είναι μια από τις πιο ακραίες ταινίες που έχει κάνει ο Reitman, γιατί και εικόνες λίγο too sexy βλέπω, και σεξο-ατάκες που άλλες εποχές θα τον έκαναν να κοκκινίσει από ντροπή.

    Πως σας φαίνεται;
    Μήπως να κάνω ένα ελληνικό Natalie Portman fan club;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Natalie Portman κι ο Ashton Kutcher στο trailer της κομεντί No Strings Attached Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top