F FilmBoy Awards 2011: 1η Εβδομάδα - Ποιοί προηγούνται - FilmBoy FilmBoy Awards 2011: 1η Εβδομάδα - Ποιοί προηγούνται - FilmBoy
  • Latest News

    FilmBoy Awards 2011: 1η Εβδομάδα - Ποιοί προηγούνται

    Τα FilmBoy Awards συμπλήρωσαν την 1η εβδομάδα τους εν μέσω έντονης αντιπαράθεσης με την επιλογή κάποιων από τις κατηγορίες αλλά αυτό μάλλον το περιμέναμε.

    Ειλικρινά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει 8 λίστες best of ταινιών, ικανοποιώντας τους πάντες, ε;

    Από την αποδοχή σας όμως (621 ψήφοι σε 6 ημέρες) νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και οι νικητές θα είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των Καλύτερων ταινιών του 2010.

    Λίγες είναι οι κατηγορίες όπου θα μπορούσε κάποιος να προβλέψει τον νικητή με κάποια σιγουριά, στις περισσότερες έχουμε μάχη και πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    Στις κωμωδίες το Due Date (που άλλωστε ήταν και το φαβορί) έχει πάρει κεφάλι με 38% και τα Get Him To The Greek και Little Fockers να ακολουθούν με κάποια διαφορά (14% και 11% αντίστοιχα) αλλά αναστρέψιμη.

    Στα Δράματα
     το Black Swan έχει πάρει περισσότερες από τις μισές ψήφους (53%) και δε νομίζω να απειληθεί από το The King’s Speech (16%) και The Fighter (12%) που ακολουθούν.

    Στα Horror η μάχη μεταξύ Piranha (28%) και Buried (22%) μάλλον θα κρατήσει μέχρι τέλους παρά τις αμφιβολίες κάποιων για το πόσο Horror ήταν οι εν λόγω ταινίες.

    Δεν ήταν ο ορισμός των Horror ή αυτά που έχουμε συνηθίσει να λέμε Horror movies αλλά αυτό δείχνει και το πόσο χάλια χρονιά είχαμε στην κατηγορία.

    Καλούτσικα πάει και το The Crazies που ισοβαθμεί με το Saw 3D (11%).

    Στα Science Fiction, το ερωτηματικό που είχα για τη μάχη μεταξύ Inception και Tron: Legacy αποδείχθηκε κουτό.

    Το δημιούργημα του Nolan έχει 60% έναντι 17% του Tron και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι που θα σταματήσει.

    Στα Action, το 38% του Kick-Ass απειλείται μόνο από το 19% του Salt ενώ μάχη γίνεται και για τη 3η θέση όπου το The Expendables και το Machete πάνε χέρι χέρι με 9%.

    Τεράστια μάχη γίνεται στα Fantasy με το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I να προηγείται με 26% και το Prince of Persia: The Sands of Time να ακολουθεί από πολύ κοντά με 22%.

    Λίγο πιο κάτω το Alice In Wonderland με 15% και το Scott Pilgrim vs The World με 14% παλεύουν για τη 3η θέση και, γιατί όχι, για να κάνουν το πέταγμα στις εβδομάδες που ακολουθούν.

    Στα Adventure/Thriller (περιπέτειες, αγωνίας και μυστηρίου) προηγείται το Shutter Island με 49% και ακολουθεί …το χάος.

    Στα Foreign (μη αγγλόφωνα) η έκπληξη είναι το Celda 211 που προηγείται με 32% αν και με ελάχιστες ψήφους διαφορά από το Rec 2 (30%).

    Στη 3η θέση ακολουθεί το Γαλλικό The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-sec με 12% αλλά από κοντά είναι άλλα πέντε.

    Τέλος, η πιο Sexy εμφάνιση ξεκίνησε με μάχη-Machete με τη Jessica Alba (20%) και τη Michelle Rodriguez (17%) να κονταροχτυπιούνται μόνες τους, αλλά όλα αυτά πριν μιλήσουν τα fan-sites της Emily de Ravin!

    Με διπλή αναφορά τους σε δυο οπαδικά sites (εδώ και εδώ) οι θαυμαστές της Emily την ανέβασαν γρήγορα στο 17% και αν δεν αφυπνιστούν άλλοι fan, τη βλέπω να φτάνει 1η σε λίγες μέρες.

    Η διπλή υποψηφιότητα της Gemma Arterton μάλλον κακό της έκαναν αφού οι ψήφοι φαίνονται να μοιράζονται εξίσου στις δυο ταινίες (7% και 9%).

    Έχουμε πολύ δρόμο ως το τέλος όμως.
    Δείτε όσες περισσότερες ταινίες μπορείτε και μη βιαστείτε να ψηφίσετε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FilmBoy Awards 2011: 1η Εβδομάδα - Ποιοί προηγούνται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top