F X-Men: First Class: Εικόνες που διέρρευσαν από το σετ και η επίσημη σύνοψη - FilmBoy X-Men: First Class: Εικόνες που διέρρευσαν από το σετ και η επίσημη σύνοψη - FilmBoy
  • Latest News

    X-Men: First Class: Εικόνες που διέρρευσαν από το σετ και η επίσημη σύνοψη

    Γράφει ο Bustart.

    Από τα μεγάλα franchise που αναμένουμε τις συνέχειες τους ή να κάνουν την εμφάνιση τους, το καινούργιο prequel στα τρία πρώτα X-Men το αφήσαμε λιγάκι παραπονεμένο.

    Οπότε στη 1η ευκαιρία μαζέψαμε ότι κυκλοφορεί στα πέριξ και σας το παρουσιάζουμε.

    Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε διαρρεύσει και τίποτα σημαντικό για το First Class, καθώς η Fox το κρατούσε κρυμμένο σαν επτασφράγιστο μυστικό.

    Μέχρι που κυκλοφόρησαν στο Internet οι παρακάτω φωτογραφίες, και αμέσως έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη σύνοψη για το σενάριο (βρε αντανακλαστικά η Fox!) της νέας ταινίας.

    Ας τα πάρουμε με τη σειρά. 


    Και φυσικά αφού μία εικόνα χίλιες λέξεις ας δούμε πρώτα τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο παγκόσμιο ιστό.








    Η πιο σημαντική είδηση (μάλλον η μόνη που βγαίνει από τις φωτογραφίες) είναι το Blackbird ή X-Jet, όπως ονομαζόταν στις 3 πρώτες ταινίες των X-Men.

    Τώρα αν είναι μετά από γύρισμα στο οποίο κάποιος το βομβάρδισε ή αντιθέτως το κατασκευάζουν για να χρησιμοποιηθεί σε κάποια σκηνή, θα σας γελάσω.
    Το σίγουρο είναι ότι το Blackbird θα εμφανιστεί και στο First Class.

    Ας δούμε τώρα και την επίσημη σύνοψη της ταινίας από τη Fox.
    «Το X-Men: First Class σηματοδοτεί την αρχή της επικής saga των X-Men, και αποκαλύπτει ταυτόχρονα μια σειρά γεγονότων της παγκόσμιας ιστορίας καλά κρυμμένα μέχρι τότε.

    Πριν λοιπόν οι mutants αποκαλύψουν την ύπαρξη τους στον υπόλοιπο κόσμο και πολύ πριν οι Charles Xavier και Erik Lensher πάρουν τα μετέπειτα ονόματά του, Professor X
    και Magneto αντίστοιχα, υπήρξαν δύο χαρισματικοί νέοι που ανακάλυπταν τις υπερφυσικές δυνάμεις τους για 1η φορά.

    Υπήρξαν πολύ στενοί φίλοι, δουλεύοντας με άλλους Mutants (άλλοι γνωστοί από τις ταινίες, κάποιο πρωτοεμφανιζόμενοι), για να σταματήσουν το(ν) Armageddon.
    Στη πορεία όμως, ένα αξεπέραστο ρήγμα εμφανίστηκε ανάμεσα τους, το οποίο ξεκίνησε και τον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Brotherhood του Magneto και των X-Men του Professor X».

    Πάνω κάτω δηλαδή αυτό που περιμέναμε από τη ταινία, να επικεντρωθεί στα πρώτα χρόνια των Charles Xavier και Erik Lensher και πως από στενοί φίλοι έγιναν αιώνιοι εχθροί.

    Το μεγάλο ερωτηματικό όμως είναι η λέξη Armageddon.
     Στα ξένα sites υπάρχει ένας σχετικός διχασμός σχετικά με το ποιος ή τι είναι ο Armageddon.

    Η 1η άποψη είναι ότι αναφέρεται στον χαρακτήρα Armageddon του κόσμου των X-Men.
    Γιος ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Mutant γενικά, του Apocalypse (για τον οποίο θα διαβάσετε στο επόμενο “Comic Stories που θέλουμε να δούμε”), ο οποίος χρησιμοποίησε γενετικό υλικό από τον εαυτό του και την Jean Grey για να δημιουργήσει τον Armageddon.  


    Ο οποίος Armageddon όμως απαρνήθηκε τον πατέρα του και τους σκοπούς του και συμμάχησε με τους X-Men, βοηθώντας τους μάλιστα να τον καταστρέψουν.

    Η 2η άποψη είναι ότι η λέξη Armageddon αναφέρεται στο τέλος του κόσμου, έκφραση που όντως χρησιμοποιείται συχνά, και στη προσπάθεια των Mutants να σώσουν τον κόσμο.

    Είναι νωρίς ακόμα να πάρουμε κι εμείς θέση αλλά υπάρχουν μερικά επιχειρήματα που τείνουν προς τη 2η άποψη


    1)    Όπως αναφέραμε ο Armageddon δημιουργήθηκε από τον Apocalypse με τη χρήση γενετικού υλικού και από την Jean Grey, η οποία όμως δεν εμφανίζεται στη ταινία.

     
    2)    Η έκφραση «...και αποκαλύπτει ταυτόχρονα μια σειρά γεγονότων της παγκόσμιας ιστορίας καλά κρυμμένα μέχρι τότε» μας κάνει να πιστεύουμε πως κάτι πολύ σημαντικό θα αποκαλυφθεί, όπως πχ η καταστροφή του κόσμου, παρά ένας ακόμα super villain.

     
    3)    Άλλωστε μια τέτοια ιστορία σχετικά με τη καταστροφή του κόσμου ταιριάζει περισσότερο στην εποχή του ψυχρού πολέμου και των πάρα πολλών κρυμμένων μυστικών της εποχής που διαδραματίζεται η ταινία, αλλά ταιριάζει και στη συγκεκριμένη περίοδο της ιστορία των X-Men, που μόλις έχουν δημιουργηθεί.

    Από τους γνωστούς X-Men, που εμφανίστηκαν και στις πρώτες ταινίες, σίγουρα δεν θα είναι στο First Class οι Cyclops, Jean Grey και ο Wolverine (αυτό κι αν είναι έκπληξη από τη Fox, να αφήσει εκτός τον πιο δημοφιλή X-Men!).

    Ενώ θα κάνει την εμφάνιση της για 1η φορά η Emma Frost ή White Queen.

    Ο Kevin Bacon από την άλλη θα παίξει το ρόλο του Sebastian Shaw ή Black King, ενώ και μυστική οργάνωση Hellfire Club, της οποίας είναι αρχηγός θα έχει σημαντικό ρόλο στη ταινία.

    Στο X-Men: First Class θα πρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, και Kevin Bacon και θα το δούμε κι αυτό στο καλοκαίρι των blockbuster (που λέει και ο Κωνσταντίνος τελευταία!).

    Συγκεκριμένα είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Ιουνίου.
    Αναμένουμε!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: X-Men: First Class: Εικόνες που διέρρευσαν από το σετ και η επίσημη σύνοψη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top