F Το trailer του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides είναι εδώ - FilmBoy Το trailer του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides είναι εδώ - FilmBoy
  • Latest News

    Το trailer του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides είναι εδώ

    Ο Jack Sparrow επιστρέφει!

    Όπως υποσχέθηκα χθες, πρωί πρωί (για να σας πάει καλά η μέρα) έχουμε το 1ο trailer του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, την 4η ταινία της απίστευτα δημοφιλής σειράς ταινιών με τον μεθυσμένο πειρατή.

    Αυτή τη φορά, η Keira Knightley και ο Orlando Bloom δεν υπάρχουν στο πλάι του μοναδικού Johnny Depp, αλλά είναι εκεί η Penelope Cruz (που από το trailer φαίνεται να της πηγαίνει τρελά ο ρόλος, αν και δεν είμαι φαν), ο Ian McShane, ο Geoffrey Rush, η Judi Dench και η Gemma Ward.

    Ότι και να λέμε για τα sequel, αυτό μοιάζει διασκεδαστικό και είχα δίκιο να το έχω σχετικά ψηλά στη λίστα με τα blockbuster του καλοκαιριού.

    Το μόνο που δε μπορώ να χωνέψω είναι πως κολλάει ο άνθρωπος που έκανε το Chicago, το Nine και το Memoirs of a Gheisha, ο Rob Marshall, να σκηνοθετεί τους Πειρατές της Καραϊβικής!

    Anyway, θα το δούμε το Μάιο αυτό, προς το παρόν δείτε το ολοκαίνουργιο trailer του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

    Εντυπώσεις; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το trailer του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides είναι εδώ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top