F The Virginity Hit - FilmBoy The Virginity Hit - FilmBoy
  • Latest News

    The Virginity Hit

    Όταν ακούμε για ταινία όπου οι πρωταγωνιστές έχουν τη κάμερα στο χέρι και βλέπουμε ο,τι βλέπουν και οι ίδιοι, το μυαλό μας πάει στον τρόμο και όχι άδικα.

    Αυτή τη φορά η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται σε μια sex comedy τύπου American Pie με τίτλο The Virginity Hit, στην οποία ένα τσούρμο αμερικανάκια έφηβοι (ο διαχωρισμός επιβάλλεται, καθώς δε νομίζω ότι τα ελληνάκια σε τέτοια ηλικία δεν αγνοούν κάτι που να το ξέρω εγώ γύρω από το σεξ) αποκτούν εμμονές στο πώς να χάσουν τη παρθενιά τους.

    Όπως και στη ταινία – σημείο αναφοράς των sex comedy, υπάρχει κι εδώ μια τετράδα από φίλους που έχουν κοινό στόχο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά, άμεσα.

    Βασικά είναι δυο οι κολλητοί, ο Ματ (Matt Bennett) και ο Ζακ (Zack Pearlman) που μένουν στο ίδιο σπίτι, αφού ο Ματ μένει ορφανός και είναι καλοδεχούμενος από την οικογένεια του Ζακ αλλά και τη μεγαλύτερη του αδερφή, Κρίστα (Krysta Rodriguez).

    Ο Ματ ετοιμάζεται να γίνει επιτέλους άντρας με τη κοπέλα του Νικόλ (Nicole Weaver) αλλά όταν το σχέδιό του στραβώνει, πέφτει σε κατάθλιψη και εκεί αναλαμβάνει ο φίλος του.

    Σε τέτοιες αμερικάνικες κομεντί υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να κάνει ένας έφηβος σεξ, εκτός ...




    ...από τον πιο προφανή κι εύκολο.

    Έτσι, θα δούμε παιδιά να εξευτελίζονται μπροστά στους συμμαθητές τους, οι αυνανισμοί πάνε κι έρχονται και, αν τυχόν κάποιο ρεντίκολο τη γλιτώσει και δε γίνει περίγελος στο σχολείο...υπάρχει και το youtube όπου ο,τι τραβάει ο Ζακ με τη κάμερα πηγαίνει κατευθείαν εκεί.

    Ο αριθμός των views στα video του δημοφιλέστερου site στο κόσμο γίνεται το νέο gang της νεοκουλτουρας του εφηβικού σινεμά (θυμηθείτε τα views στη πρώτη εμφάνιση του Kick Ass στη καφετέρια).

    Φτάνουμε στους συντελεστές (εδώ θα πέσει πολύ γέλιο). 


    Γράφουν και σκηνοθετούν οι Huck Botko και Andrew Gurland που φαίνονται γοητευμένοι από το ‘κραταω-καμερα-στο-χερι’ από την εμπειρία τους στο ...The Last Exorcist του οποίου έγραψαν το σενάριο, έτσι αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν μια κωμωδία!

    Αυτό που δε με εξέπληξε διόλου ήταν ότι στους παραγωγούς βρήκα ψηλά ψηλά το όνομα του Will Ferell, τον οποίο ακόμα κυνηγάει η Universal μετά την υπερχασούρα του Land of the Lost!

    Το Virginity Hit είχε κακή τύχη στις αίθουσες (για κριτικές δεν το συζητάμε καν), αφού έκανε πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου σε 700 αίθουσες, μάζεψε 300 χιλιάδες (!) δολάρια μόλις και άντεξε άλλη μια βδομάδα πριν αποσυρθεί για να πάει εκεί που ανήκει:
    Στα υπόγεια των DVD-άδικων …και όχι άδικα.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Virginity Hit Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top