F Horror Trailer Park: The found footage Episode - FilmBoy Horror Trailer Park: The found footage Episode - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: The found footage Episode

    Στα επεισόδια του ανανεωμένου Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (εντάξει, κάθε δεύτερη βδομάδα)  επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.   

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.   


    Ειδικά αυτό το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στα ψευτο-ντοκιμαντέρ τρομου, τα ‘found footage’ φιλμ, ταινίες εμπνευσμένες από την επιτυχία του Paranormal, του Rec και ‘νονού’ του ειδους Blair Witch Project.   

    Στο 12ο ειδικό επεισόδιο θα δείτε ένα τηλεοπτικό συνεργείο στο The Tunnel από την Αυστραλία, μια παρέα νεαρών στο Evidence, ένα ζευγάρι στο ...εξωγήινο Unaware και κυβερνητικούς επιστήμονες στο Guinea Pigs.

    Το κοινό όλων αυτών;
    Τραβάνε με κάμερες.     

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!


    The Tunnel

    Το 2007 ένα κυβερνητικό σχέδιο προέβλεπε την εκμετάλλευση των υδάτων αποχέτευσης στα τούνελ κάτω από το μετρό του Σύδνεϋ.

    Το 2008 το σχέδιο εγκαταλείφτηκε χωρίς καμία εξήγηση και αυτό δημιούργησε φήμες και αστικούς μύθους με αποτέλεσμα ένα τηλεοπτικό συνεργείο να κατέβει κάτω στους δαιδαλώδες διαδρόμους του τούνελ για να βρει το θέμα.

    Αλλά το ‘θέμα’ τους βρήκε πρώτο.

    Αυτά λένε στην επίσημη σελίδα τους οι δημιουργοί του κλειστοφοβικού θρίλερ, σε σκηνοθεσία Carlo Ledesma και όπως όλα τα αντίστοιχα teaser, δείχνει ελάχιστα.   






    Evidence

    Αυτό ίσως είναι το καλύτερο.
    Το Evidence του Howie Askins ακολουθεί 4 νεαρούς που πηγαίνουν για κάμπινγκ στα φαράγγια γύρω από το Los Angeles κι ένας από αυτούς κινηματογραφεί τους φίλους του.

    Γρήγορα θα τρομοκρατηθούν από κάποιες μυστήριες φιγούρες.

    Έντονο trailer, ασυνήθιστα φωτεινή για τέτοιου είδους ταινία και μια πολύ καλή σκηνή προς το τέλος του trailer, το Evidence είναι από αυτά τα φιλμ για τα οποία θα έχουμε το νου μας.

    Δείτε και την επίσημη σελίδα της ταινίας για περισσότερες πληροφορίες.






    Unaware

    Ήταν καιρός να δούμε κι ένα found footage με εξωγήινους.

    Τον Ιούλιο που μας πέρασε ένα ζευγάρι που έκανε τις διακοπές του σε ένα ράντζο στο Texas κατέγραψε κατά λάθος κάτι πολύ παράξενο.

    Τηλεφωνούν στις τοπικές αρχές για να το καταγγείλουν αλλά η δυσπιστία των αρχών τους αναγκάζει (τον άντρα γιατί η γυναίκα τα χρειάστηκε) να βιντεοσκοπήσουν περισσότερα πράγματα, κάτι που είναι μάλλον κακή ιδέα.

    Το Unaware των Sean Bardin και Robert Cooley θα φαινόταν καλό αν δεν έδειχνε αρκετά καθαρά ότι πρόκειται για alien και μάλιστα της πιο αστείας μορφής.

    Για περισσότερα δείτε την επίσημη σελίδα τους, στο Facebook και το Twitter.





    Guinea Pigs

    Το Guinea Pigs ακούστηκε περισσότερο από όλα τα άλλα αν και ακόμα βρίσκεται στο μοντάζ.

    Είναι ένα Βρετανικό found-footage style φιλμ όπου 8 εθελοντές παίρνουν μέρος σε ένα ιατρικό τεστ φαρμάκων στο οποίο κάτι πηγαίνει στραβά.

    Είναι φανερό από το trailer ότι όλη η δουλειά γίνεται με τις κάμερες του νοσοκομείου καθώς και ότι το μεγάλο όπλο του είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

    Η σκηνοθεσία είναι του Ian Clarke και θα το έχουμε από κοντά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: The found footage Episode Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top