F Poster: The Smurfs, Fast Five, Lincoln Lawyer, Take Me Home Tonight, Prom - FilmBoy Poster: The Smurfs, Fast Five, Lincoln Lawyer, Take Me Home Tonight, Prom - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: The Smurfs, Fast Five, Lincoln Lawyer, Take Me Home Tonight, Prom

    21 Νέα poster κυκλοφόρησαν τη περασμένη εβδομάδα αλλά ...από φαντασία μηδέν.

    Τίποτα το ιδιαίτερο, εκτός ίσως από το όμορφο 1ο poster του The Smurfs (Τα Στρουμφάκια), κατά τα άλλα τα ίδια και τα ίδια.

    Από τη νέα χρονιά θα έχουμε κάθε εβδομάδα ψηφοφορίες για το ομορφότερο poster και στο τέλος θα βγάλουμε και  ένα Top 10, μια από τις πολλές αλλαγές στο FilmBoy, ειδικά στο τομέα της συμμετοχής σας.

    Προς το παρόν, από πρεμιέρες έχουμε το 1ο teaser poster του Fast Five, τα 1α poster για το Prom και το Take Me Home Tonight, το 1ο - και λίγο καθυστερημένο σε σχέση με το trailer -  poster του The Lincoln Lawyer, το 1ο poster του άγνωστου Miss Nobody και τα 1α poster από τα ντοκιμαντέρ Hood To Coast και Phil Ochs There But For Fortune.

    Στα άλλα, κυκλοφόρησε ένα 2ο poster για το The Fighter, ένα 5ο για το The Green Hornet, ένα banner για το I Spit On Your Grave, νέα poster για τα Morning Glory και Red State και νέα poster για τα animation Gnomeo and Juliet, Hop και Rango.

    Τέλος, ένα 2ο poster για τη κωμωδία Paul και νέα poster για τα Beijing Punk και Black Death.

    Όλα αυτά στη συνέχεια.




















     




















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: The Smurfs, Fast Five, Lincoln Lawyer, Take Me Home Tonight, Prom Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top