F Επιστροφή στα 80's με το trailer του καθυστερημένου Take Me Home Tonight - FilmBoy Επιστροφή στα 80's με το trailer του καθυστερημένου Take Me Home Tonight - FilmBoy
  • Latest News

    Επιστροφή στα 80's με το trailer του καθυστερημένου Take Me Home Tonight

    Η Relativity Media το πήρε σερί και είπε να βγάλει τα trailer όλων των επόμενων ταινιών της αυτή την εβδομάδα, και σειρά είχε το καθυστερημένο χρονικά και ίσως ...και διανοητικά Take Me Home Tonight (πρώην Kids in America).

    Σκηνοθετημένο από τον Καναδό Michael Dowse, λέει την ιστορία ενός κολεγιόπαιδου που διεκδικεί το κορίτσι των ονείρων του σε ένα άγριο πάρτι, με τη βοήθεια του φίλου του και το δούλεμα της δίδυμης αδερφής του.

    Στο cast θα βρούμε τον Topher Grace (ο ψευτογιατρός στο Predators), τον Dan Fogler (ούτε που τον θυμάμαι στο Love Happens), την Anna Faris (η απίστευτη χαζή ξανθιά στο Scary Movie 4) και τη Teresa Palmer (από το The Sorcerer’s Apprentice).

    Η ταινία γυρίστηκε στα τέλη του 2006(!) και είναι έτοιμη από το 2007 αλλά έμενε στα ράφια για να βγει τελικά στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2011.

    Άσχετος χρόνος για μια 80’s κωμωδία έχω την εντύπωση, ειδικά χωρίς κάποιο βαρύ όνομα στο cast.

    Δε λέει και πολλά το trailer, άλλωστε.
    Συμφωνείτε;  




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επιστροφή στα 80's με το trailer του καθυστερημένου Take Me Home Tonight Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top