F The Freebie - FilmBoy The Freebie - FilmBoy
  • Latest News

    The Freebie

    Η Katie Aselton ειχε εμφανιστεί σε κάποιες ανεξάρτητες ταινίες τα τελευταία χρόνια, όπως το The Puffy Chair όπου έπαιζε τη κοπέλα του Mark Duplass.

    Ο Mark Duplass είναι αυτή τη στιγμή σύζυγος της και ένα δυνατό όνομα στην indie κινηματογραφική σκηνή, αλλά πλέον θα έχει ανταγωνιστή μέσα στο σπίτι του.

    Το ντεμπούτο της Katie Aselton στη σκηνοθεσία και το σενάριο με το The Freebie, ένα δράμα σχέσεων, δείχνει αν όχι ικανότητα, τουλάχιστον διάθεση.

    Πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με τον Dax Shepard (θα τον θυμάστε στο When In Rome) ως ένα παντρεμένο ζευγάρι που, μετά από 7 χρόνια σχέσεις ο έρωτας υπάρχει αλλά όχι και η επιθυμία για σεξ.

    Θέλουν να κάνουν τα πάντα μαζί και να είναι μαζί κάθε λεπτό της ημέρας, όλη τη μέρα, απλά ούτε που θυμούνται από πότε έχουν να κάνουν σεξ και το χειρότερο, δε φαίνεται να τους πειράζει.

    Αναρωτιούνται αν μια λύση είναι να κάνουν ένα Freebie, μια νύχτα δηλαδή όπου και οι δυο θα είναι ελεύθεροι να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς ερωτήσεις την επόμενη μέρα, μήπως και έτσι ζωντανέψουν κάπως τη σχέση τους.

    Η αδερφή της (Leonora Gershman) τη προειδοποιεί ότι αυτή είναι μια κάκιστη ιδέα αλλά ...




    ...εκείνοι προχωρούν στο σχέδιο τους.

    Εντελώς indie κλίμα, πολύ μπλα μπλα (οι περισσότερες σκηνές είναι με το ζευγάρι στο κρεβάτι να μιλάνε για το γάμο και τις σχέσεις) σε μια ταινία με μικτές κριτικές και καμία συμμετοχή σε υποψηφιότητες σχετικές με ανεξάρτητο σινεμά. 


    Πρωτοεμφανίστηκε στο φεστιβάλ του Sundance το Γενάρη και έκανε 8 μήνες να αγοραστεί από κάποια Phase 4 Films και να προβληθεί το Σεπτέμβρη σε μια αίθουσα στην Αμερική.

    Όλα αυτά δε σηματοδοτούν και καμία αποκάλυψη ή ένα φοβερό σκηνοθετικό ντεμπούτο ...

    Να προσθέσω μόνο δυο λόγια για τον Dax Shepard, ο οποίος είναι ο τύπος που χρησιμοποιούσε ο Ashton Kutcher για τις φάρσες του στο Punk’d από το 2003 και μετά και όπως σας έχω ξαναπεί είναι ο αρραβωνιάρης  της Kristen Bell.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Freebie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top